
Lag din egen limoncello
Skrevet av Marie
2024-02-19
Lag din egen limoncello
Limoncello er en deilig sitronsnaps som opprinnelig stammer fra Amalfikysten sør for Napoli. Den skal nytes direkte fra fryseren i små glass - men kan også brukes i desserter.
Du har sikkert kjøpt limoncello med deg hjem fra ferien før, men det er forholdsvis lett å lage den selv på samme måte som de lokale italienerne har gjort i åresvis.

Limoncello er svært populært i Sør-Italia
Ingredienser
- 1 liter finsprit / eller smaksnøytral snaps
- 1 ½ liter vann
- 1 kg sukker
- Skallet av 8 usprøytede sitroner
Sitronene skrelles og skallene (UTEN noe hvitt) trekker i sprit i 4 uker.
Sukker og vann kokes til en lake, og helles i spriten etter at skallene har blitt silt ut.
Limoncelloen din er nå ferdig og mangler kun en tur i fryseren.
Velkommen til Escapeaway
Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, Du kan i tillegg velge blant våre nøye utvalgte hoteller.
Pssst.... ikke glem å sjekke ut våre unike Hideaways hoteller.
Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske området du besøker.