Escapeaway official logo
Lag din egen limoncello

Lag din egen limoncello

Skrevet av Marie

2024-02-19

Lag din egen limoncello

Limoncello er en deilig sitronsnaps som opprinnelig stammer fra Amalfikysten sør for Napoli. Den skal nytes direkte fra fryseren i små glass - men kan også brukes i desserter.

Du har sikkert kjøpt limoncello med deg hjem fra ferien før, men det er forholdsvis lett å lage den selv på samme måte som de lokale italienerne har gjort i åresvis.

Limoncello

Limoncello er svært populært i Sør-Italia

Ingredienser

  • 1 liter finsprit / eller smaksnøytral snaps
  • 1 ½ liter vann
  • 1 kg sukker
  • Skallet av 8 usprøytede sitroner

Sitronene skrelles og skallene (UTEN noe hvitt) trekker i sprit i 4 uker.

Sukker og vann kokes til en lake, og helles i spriten etter at skallene har blitt silt ut.

Limoncelloen din er nå ferdig og mangler kun en tur i fryseren.

Velkommen til Escapeaway

Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, Du kan i tillegg velge blant våre nøye utvalgte hoteller.

Pssst.... ikke glem å sjekke ut våre unike Hideaways hoteller.

Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske området du besøker.