Ny, toskansk vingårdsperle

Jeg må innrømme at jeg er så priviligert at en av mine oppgaver Escapeaway er å kjøre opp og ned de vakre, grønne toskanske bakkene på min konstante jakt etter spennende feriehus-nyheter. Hvis det så viser seg at en eller annen nyhet senere blir en “hit” så blir min jobb enda gøyere, noe som sikkert ikke er vanskelig å forestille seg.

Vakre, landlige omgivelser

Fattoria degli Usignoli, som er et av våre nye produkter, er en vingård som har blitt mottatt med åpne armer av våre gjester, og der etterspørselen fikk full fart så snart det kom med i programmet. Dette er ikke så rart da gården oppfyller flere av de kriteriene jeg selv ofte er ute etter å få oppfylt. For det første ligger eiendommen i vakre, landlige omgivelser sørøst for kulturbyen Firenze; og for det andre er det mange artige aktiviteter for hele familien her.

Vingård Fattoria degli Usignoli
Vingården Fattoria degli Usignoli ligger i vakre, landlige omgivelser
Vingård Fattoria degli Usignoli
Det praktfulle bassengområdet på vingården Fattoria degli Usignoli

Vingården har to store, utendørs svømmebasseng der du kan slappe av hele dagen og der selv de yngste gjestene har sitt eget basseng å plaske i.

Mange aktivitetsmuligheter

Hvis du vil være litt i aktivitet kan du utfordre reisefølget ditt til en omgang tennis. Eller du kan utforske det omkringliggende området til fots eller på to hjul – ja, du kan til og med betrakte omgivelsene dine fra hesteryggen da gården har sin egen stall. Et annet pluss er at du på Fattoria degli Usignoli kan velge mellom rom og egen leilighet, noe jeg personlig setter pris på.

Vingård Fattoria degli Usignoli
Restauranten på vingården Fattoria degli Usignoli
Vingård Fattoria degli Usignoli
Et av rommene med direkte adgang til hagen
Vingård Fattoria degli Usignoli
Du spiser og drikker godt på vingården Fattoria degli Usignoli

Og hvis du en kveld ikke ønsker å lage mat selv stikker du bare innom gårdens restaurant, der det serveres lekre spesialiteter og vin fra egen produksjon.

For å oppsummere så tilbyr Fattoria degli Usignoli et sted i vakre, landlige omgivelser med tett nærhet til flere interessante severdigheter, du har mange artige aktivitetsmuligheter, og du har god mat og drikke når sulten melder seg. Kan det bli bedre?

Vil du vite mer om Fattoria degli Usignoli?

Da kan du lese om stedets priser, fasiliteter, anmeldelser og mye mer her. Du kan også kontakte oss på 239 60 873 eller skrive en forespørsel til oss her.

Tagger fra artikkelen
,
Skrevet av
Mer fra Marie B.

Brød og tulipaner – få tips om italienske filmer

Kunne du tenke deg litt kulturell inspirasjon før du drar på ferie...
Læs mere