Pusterom med stil

Dette skjønne hotellet i utkanten av den historiske byen Alba, som for øvrig er sentrumet for de verdenskjente vinene fra Piemonte og den hvite trøffelen, er ekspert på å skjemme bort gjestene sine.

På Hotel Langhe har det ikke har blitt tatt noen snarveier når hotellet ble innredet: sengeteppene inneholder Kashmir-ull, belysningen er elegant og behagelig, antikke tremøbler og moderne skinnvarer preger interiøret. Byggematerialene er hovedsaklig granitt, skifer og støpejern. Kort sagt er det en fornøyelse å bo på Hotel Langhe.

Det livlige handelsstrøg Via Vittorio Emanuele (også kaldet Via Maestra) i Alba
Det livlige handelsstrøket Via Vittorio Emanuele (også kalt Via Maestra) i Alba ligger kun et par kilometer fra hotellet

Hotel Langhe er også enestående på grunn av den korte avstanden inn til den stemningsfulle byen Alba (ca. 2 km. til domkirkeplassen), som byr på et stort utvalg av butikker og spisesteder. Likevel ligger hotellet i grønne, fredelige omgivelser ved enden av en blindvei.

Spørsmål om Hotel Langhe?

Hvis du har spørsmål om Hotel Langhe er det bare å ringe en av ekspertene våre på 23960873 eller skrive til oss her.

Du kan også lese mye mer om hotellets rom, fasiliteter, anmeldelser m.m. på siden vår om Hotel Langhe her. Her kan du også se hotellets priser og reservere oppholdet ditt.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kollegaer som har inngående kunnskaper om den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen vil være et bra valg hvis du skal på ferie til Italia.
Tagger fra artikkelen
,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere