Spennende aktiviteter på Malta

Reisegleden er endelig på vei tilbake, og vi som i lang tid har lengtet etter sol, varme og fulle flyplasser har igjen noe å se frem til. Det samme gjelder lokalbefolkningen i mange av våre favorittdestinasjoner, som ikke holder igjen på utvalget av spennende ferier med aktiviteter og uforglemmelige opplevelser for sine gjester.

Malta er én av destinasjonene som byr på et spennende program.. Her kan du lese videre og bli inspirert til din neste ferie på denne perlen av en øy i Sør-Europa.

Aktive ferier i naturen

Running

Hvis du elsker aktive opplevelser og ønsker å komme tett på Maltas vakre natur, bør du besøke Malta i våren. Ikke bare kan du nyte det deilige vårklimaet på øya; det er også planlagt flere fysiske tilstelninger, herunder løpearrangementer.

Den 9. april 2022 avholdes det naturskjønne triatlonløpet Xterra, som utover hovedarrangementet også består av andre begivenheter, herunder stafettkonkurranser og aktiviteter for barn. Her finnes noe for både stor og små, enten man vil delta på aktiviteter eller bare nyte stemningen.

Hvis du er nysgjerrig på Xterra, kan du lese mer her.

Kultur- og festivaloåplevelser

Karneval

Malta er kjent for sine mange kulturelle arrangementer, og nå ser det endelig ut til at du igjen kan oppleve én eller flere av de mange underholdende festivalene, konsertene og andre arrangementene som arrangeres. Både på våren, sommeren og høsten byr øya på mange spennende begivenheter.

I 2022 avholdes blant annet Maltas internasjonale kunstfestival mellom 16. juni og 2. juli, Malta Jazzfestival mellom 11. og 16. juli og Maltas dansefestival mellom 28. juli og 1.august – bare for å nevne noen få av arrangementene. Med andre ord er det gode muligheter til å komme nærmere på den maltesiske kulturen og oppleve noen av øyas særegne arrangementer.

Du kan se hele festivalprogrammet og lese mer her.

Besøk lokale vingårder og delta på prøvesmakinger

vinmark

Hvis du ønsker å utforske andre sider ved øya enn store arrangementer med fest og farger eller aktive opplevelser, kan du avlegge en av Maltas vingårder et besøk. Ikke la deg lure av Maltas beskjedne størrelse; her finnes nemlig mange vinmarker med druer som nyter godt av det varme og solrike klimaet på øya. På naboøya Gozo ligger også flere drueprodusenter som du kan besøke.

Fra hvitvin med hint av vanilje til friske og fruktige rødviner; Malta byr på lokalproduserte viner av mange slag, som hver for seg bærer sitt unike preg av den varme middelhavsøya. Den 25. mars 2022 kan du delta på en førsteklasses vinsmaking med blindtester på Villa Bighi. Du kan melde deg på og lese mer her.

Dersom du er nysgjerrig på de forskjellige vinene og vingårdene på Malta, kan du lese mer her.

Velkommen til oss i Escapeaway. Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, enten med direktefly eller med mellomlanding. Pluss at du kan velge blant våre nøye, utvalgte hoteller.

Pssst…. ikke glem å sjekke ut våre unike Hideaways hoteller. Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske området du besøker.

 

Ønsker du å få ferietips, gode tilbud og mye spennende reiseinspirasjon  Klikk her og meld deg på nyhetsbrevet vårt

>>> Les mer om Escapeaway

>>> Les mer om våre Hideaways hoteller

>>> Les mer om Malta

>>> Les mer om Gozo

Mer fra Sofia Frederikke Bach

Fra Romernes Barcino til Katalonias Barcelona

Barcelona er en storby som i likhet med mange andre storbyer er...
Læs mere