Ta familien med til Toscanas hjerte

Vil du få i både pose og sekk? Det får du her! På vingården Azienda Agricola Bellavista i Toscana finner du alle komponentene samlet under et tak som du vanligvis må slå sammen tre-fire gårder for å oppnå: pene leiligheter på dagsbasis, vakker utsikt, barnebasseng, restaurant og gangavstand til en liten by.

I løpet av en arbeidsdag får jeg ofte flere henvendelser fra gjester som har mange ønsker og krav til ferien deres, og spesielt til ferieboligen. “Det hadde vært fint med barnebasseng og restaurant. Og en liten by man kan spasere til for å kjøpe is på kvelden. Ja, og gården må helst ligge sentralt i Toscana med flott utsikt. Vi har kjøpt flybilletter fra tirsdag til tirsdag siden det var billigere, så det må være et sted som ikke krever opphold fra lørdag til lørdag slik de fleste andre gjør.” Etter denne listen med ønsker spør mange om det er urimelig å stille så mange krav? Svaret er “nei”, for vi har Azienda Agricola Bellavista i online-katalogen vår, og denne vingården oppfyller faktisk alle disse ønskene.

Utallige plussider

Den lille gården med kun 5 leiligheter ligger på en bakketopp med panoramisk utsikt over det slående landskapet den sentrale delen av Toscana er så berømt for. Her kan barna more seg med en liten lekeplass og et ettertraktet barnebasseng. Kun ca. 500 meter fra gården ligger den lille landsbyen Lajatico som er mest kjent for å være den verdensberømte tenoren Andrea Bocellis fødeby.

Swimmingpool ved Azienda Agricola Bellavista i Toscana
Bassengområdet har en fantastisk utsikt over det omkringliggende, toskanske landskapet

I tillegg til en restaurant, et bakeri, en dagligvarehandel og en kafé/bar har Andrea Bocelli sørget for å få oppført en stor utendørs scene der det arrangeres forskjellige konserter i løpet av sommeren.

God mat og mye mer

På gården er det en liten restaurant, der det to ganger i uken serveres typisk toskansk mat basert på områdets lekre ingredienser. Det serveres også et bredt utvalg av glutenfrie produkter her for glutenallergikere. Gården produserer egen vin og olivenolje, og hvis du er spesielt interessert i disse produktene er det muligheter for å delta på en vin- eller oljesmaking. Og hvis din indre husmor får lyst til å bli innviet i det toskanske kjøkkenets hemmeligheter kan et matlagingskurs også arrangeres.

Fleksibilitet

Enda et imøtekommende element på dette stedet er fleksibiliteten. Mange av gårdene i katalogen vår foretrekker å leie ut leilighetene deres fra lørdag til lørdag for å unngå “tapte dager” der leiligheten ikke blir utleid.

Restaurant i Azienda Agricola Bellavista
Azienda Agricola Bellavistas hyggelige, lille restaurant…

Men på Azienda Agricola Bellavista har man valgt å la det være opp til kunden å velge hvilke dager som passer best til drømmeferien deres. Dessuten er det flere forskjellige rabatter å hente her i form av ’early bird’ og rabatt for lengre opphold.

Dommen min er klar: Azienda Agricola Bellavista tilbyr de perfekte rammer til en uforglemmelig drømmeferie i Toscana…

Spørsmål om vingården Azienda Agricola Bellavista?

Vil du vite mer om vingården Azienda Agricola Bellavista, f.eks. om dens fasiliteter, priser, anmeldelser og utfluktsmuligheder, kan du lese mer om den på siden vår om Azienda Agricola Bellavista. Hvis du har spørsmål om ferieboligen er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 239 60 873, så sitter en av våre eksperter klare til å snakke med deg. Du kan også skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lar en av våre kolleger som har inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat denne ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie til Italia.
Tagger fra artikkelen
,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere