Tre feriehus som har vært med siden In-Italias første år – og som er like aktuelle i dag

Hos In-Italia setter vi en stor ære i å velge feriehus som gir deg noe unikt. En spektakulær utsikt, litt ekstra sjarm, utsøkt mat av lokale råvarer og hjertevarm gjestfrihet fra verten. Allerede da In-Italia ble grunnlagt i 1999 hadde vi 300 steder fordelt på Italias 20 regioner. I dag er sortimentet noe større, men noen av stedene har vært med siden begynnelsen, og du kan fremdeles bestille opphold der i dag.

Det kan du fordi de er like aktuelle i dag. Som eviggrønne planter gir de like mye år etter år. Bli med til tre av dem!

Familievennlig, landlig idyll på agriturismo i Toscana

Residence Villa Grassina er selve definisjonen på landlig idyll og sjarm i deilige Toscana med under 30 kilometer til Firenze. De vakre bygningene, som tidligere har tilhørt en av de eldste adelsfamiliene fra Firenze, strekker seg dovent mellom de bløte, grønne bakker og fra både leilighetene, utendørsområdene og restaurantens terrasse får du en formidabel utsikt over landskapet.

Residence Villa Grassina er selve definisjonen på landlig idyll og sjarm

Her bor du i rustikke, men hyggelige og romslige leiligheter med egne hagemøbler i felleshagen. Eiendommen strekker seg over lekre, frodige fellesarealer med tennisbane, basseng, bordtennis og en liten lekeplass, og produserer dessuten lokale råvarer som olivenolje, vin santo og grappa. Kort sagt kryr det av artige aktiviteter for hele familien, samtidig som det er mer enn nok plass og luft til å bare være – sammen.

Senk skuldrene ved det fristende bassenget

Residence Villa Grassina var det mest bestilte feriehuset på In-Italia for 20 år siden og er fortsatt ytterst populær i dag. Og man forstår hvorfor. Fasilitetene har fulgt med i tiden og omgivelsene er evig vidunderlige.

Fasjonabelt byhotell med takterrasse i Roma

Roma. Storslåtte, levende og kaotiske Roma. Det er ikke uten grunn at tradisjonen med å kaste en mynt i Trevifontenen har blitt et must for enhver gjest i byen. For å få andre storbyer har så mye å by på rent kulturelt, historisk og gastronomisk. Og hvis du bor i en av de totalt 25 leiligheter på Aurelia Residence har du hele pakken rett utenfor døra.

Fra takterassen på Aurelia Residence har du i tillegg utsikt mot Peterskirkens kuppel

Fra Aurelia Residence har du kun ti minutters gange til Peterskirken og Vatikanet, og du kan enkelt bevege deg ned langs Tibers vestlige bredde til det hyggelige kvarteret Trastevere, som et fullt av liv og søte fortausrestauranter i de små gatene. Eller du kan krysse elva og på kort tid befinne deg midt i det historiske sentrumet, der du blant annet finner Spansketrappen, Piazza Navona og Pantheon.

Du velger selv om du vil tilberede måltider i leiligheten – eller nyte Aurelia Residences frokostbuffét

Aurelia Residence har vært like populær på In-Italia i 20 år nå, og det er lett å forstå. Her får du Roma servert på et sølvfat i komfortable rammer med moderne fasiliteter og god service. Fordi du bor i leilighet har du samtidig muligheten til å – nesten – føle deg som en ekte romer. Du kan handle lokalt og tilberede måltidene selv på det lille kjøkkenet eller drikke en aperitivo på balkongen, før du begir deg ut i byen for å innta en deilig middag på en av Romas mange gode restauranter.

Villa med havutsikt og egen basseng på Sicilia

Havet er blått, himmelen er blå, og bassenget er blått.

Og likevel blir utsikten aldri kjedelig i villaene på Villas Costa d’Orlando på Sicilia. På terrassen med utsikt over de Eoliske Øyer finner øyet og sjelen ro, og pulsen din har ikke noe annet valg enn å senke seg mens sola beveger seg over himmelen, og du ser landskapet og utsikten endre karakter.

Wow! For en terrasse!

Du ønsker velkommen til romslige villaer med tre etasjer, høye tak og en stilren, enkel og tidløs look. Her er designet gjennomtenkt, lys og luft står i fokus, og du har selvfølgelig Wi-Fi, flatskjerm-tv og hele to parkeringsplasser. Men den sanne verdien finner du utenfor på den store terrassen med havutsikt og ditt eget, private basseng.

For en lykke å kunne bade i ditt eget, private basseng med denne utsikten

Vi i In-Italia har faktisk vært med på å bestemme utformingen av de eksklusive villaene i det naturskjønne området på Sicilias nordkyst, og vi kan derfor love at de møter alle dine krav til komfort og moderne fasiliteter. Naturen, det krystallklare havet og sol fra en skyfri himmel – alt det står Sicilia selv for.

Velkommen til Escapeaway 

Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, enten med direktefly eller med mellomlanding. Du kan i tillegg velge blant våre nøye utvalgte hoteller.

Pssst…. ikke glem å sjekke ut våre unike Hideaways hoteller

Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske området du besøker.

Ønsker du å få ferietips, gode tilbud og mye spennende reiseinspirasjon?  Klikk her og meld deg på nyhetsbrevet vårt.

>>> Les mer om våre Hideaways hoteller

>>> Les mer om Escapeaway

>>> Les mer om Sicilia

>>> Les mer om Italia

Tagger fra artikkelen
, ,
Skrevet av
Mer fra Marie B.

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere