Reiser til hele verden med Escapeaway

Escapeaway gir deg reiser til nettets beste priser, kombinert med full Reisegaranti. Reis med våre rutefly fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger - eller kjør selv og bestill et av våre utvalgte hoteller. På escapeaway.no finner du noe for enhver smak.

Du kan finne billige reiser med lavprisfly til europeiske badestrender, og luksusreiser til fjerne horisonter med innlosjering på 5-stjerners hoteller med all-inclusive og overdådige omgivelser. Bruk Escapeaway når du skal planlegge sommerferier, storbyreiser, wellness og mye mer.  Når vi reiser ut i verden er det for å oppleve andre kulturer, se noen av verdens største attraksjoner, nyte god mat og vin, fylle opp D-vitamin-lagrene under blå himmel, og tilbringe kvalitetstid med våre nærmeste. Derfor bør reisens rammer være i orden, og Escapeaway garanterer din suksess på det feltet - så kan du konsentrere deg om det ferien egentlig skal handle om.

Når du reiser til et Escapeaway-hotell finner du kun hoteller som har anmeldelser på over 4 stjerner på TripAdvisor, eller 8 stjerner på Booking.com. Dette er bare én av de mange måtene vi sikrer kvaliteten på din ferie. Vi har allerede personlig besøkt en stor del av hotellene - og resten er vi på vei ut for å se. I tillegg har vi inndelt dem i forskjellige temaer, alt etter om de passer best for strandferier, kjæresteturer, den store familieferien, miniferier i storbyen og mye mer. Bruk filtrene til å finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge. 

>> Les mer om våre utvalgte hoteller

Destinasjoner og hoteller

Hvor vil du reise i år?

Blant våre mest populære reisemål finner du klassiske storbyer som Roma, Paris, London, Lisboa, Barcelona, Berlin og Amsterdam. Her finner vi sjarmerende, mindre hoteller midt i sentrum, slik at du får kort avstand til de lokale severdighetene og mulighet til å utnytte tiden din på reisemålet til det fulle. 

Foretrekker du natur, åpne vidder og dramatiske kyster bør du ta en titt på Amalfikysten, Algarve, Toscana, Andalucía, Alsace eller Provence. Her kan du ofte finne små hoteller og villaer med suverene beliggenheter langt fra allfarvei, med utsikt over vinmarker, blå bølger eller små landsbyer. 

En reise med Escapeaway kan også ta deg til en lang rekke berømte øyer, som klassikeren Mallorca eller greske perler som Santorini, Korfu og Kreta - for ikke å glemme tropiske stjernestunder på Koh Samet, Koh Samui eller Maldivene.

Billige reiser med Reisegaranti

Escapeaway kan tilby deg billige reiser til destinasjoner over hele verden, for vi har laget en "maskin" som kombinerer data på kryss og tvers. Vi finner de billigste flybillettene, da vi som reisebyrå har tilgang til de beste prisene, og samtidig finner vi hotellenes beste priser på tvers av de forskjellige bookingsidene. Men alt dette vet vi at du også kan gjøre på egenhånd. 

Men til forskjell fra de store bookingportalene gir Escapeaway deg muligheten til å skreddersy din egen reise online, samtidig som du får den sikret av Reisegaranti. Din reise blir nemlig teknisk sett en pakkereise der alle reisens deler henger sammen i ett kjøp. Du kan dessuten legge til en leiebil eller transport til og fra flyplassene som en del av pakken. 

Sammen med våre utvalgte hoteller av høy kvalitet er du sikret en reise som er 100% i orden, uansett reisemål, reiselengde eller reisedatoer. Med andre ord: det beste fra begge verdener. 

>> Her kan du lese mer om våre pakkereiser

Fleksible reiser til spennende destinasjoner

Når du skal velge hvor din ferie eller rundreise med bil skal være kan du hos Escapeaway velge reiser til flere av de mest populære, søreuropeiske reisemålene. I Portugal tilbyr vi bl.a. reiser til Madeira, Algarve, Dourodalen og Lisboakysten. I Italia har vi bl.a. Sardinia, Sicilia, Toscana og Umbria på programmet. I Spania tilbyr vi hideaways på Mallorca og Gran Canaria, samt i Andalusia. Tyrkia har en av de mest spennende storbyene i Europa, og du kan med Escapeaway bo helt sentralt i den pulserende storbyen Istanbul.

Frankrike er en historie for seg - her har vi valgt å kikke mot sør og den gamle provinsen Provence, som er fylt med skjønne hideaways, spredt utover landskapet og i sjarmerende byer. Sist, men ikke minst kan du også reise med Escapeaway til Grækenland, hvor klassikeren Kreta naturligvis er med på listen.

Når du reiser med oss, får du bl.a.:

 • Forførende matopplevelser i Italia
 • Amalfikysten, Sicilia, Sardinia, Toscana m fl
 • Maleriske landskap i Spania
 • Andalusia, Mallorca og Gran Canaria
 • Portugal – Europas kanskje vakreste land
 • Algarve, Lisboakysten, Madeira m fl
 • Sørlige Frankrike, når kun det beste er godt nok
 • Den franske Riviera, Provence, Languedoc-Roussillion m fl
 • Smil og matopplevelser i Hellas
 • Kreta, flere destinasjoner følger snart
 • Spennende og kontrastfulle Tyrkia
 • Bosporus-Istanbul, den ægæiske kysten – Dalaman

Se alle reisemål med Escapeaway

Velg det riktige reisetemaet

Konseptet og nøkkelordene bak Escapeaway er autentiske og sjarmerende ferieopplevelser hvor du kan velge mellom hoteller, ferieleiligheter og feriehus i forskjellige nivåer, helt opp til våre populære luksusreiser. Derfor tilbyr vi reiser til et bredt publikum. Hideaways er for par som ønsker tid på tomannshånd. Eller vi kan hjelpe den store familien med å finne et passende hideaway, hvor det krevet ekstra mye plass. Det viktigste for en god ferie er at du reiser med de rette personene - deretter kommer rammene og det er her Escapeaway hjelper deg.

Se reisetemaer

Rom med utsikt

Setter du pris på en vakker utsikt? Hos Escapeaway kan du være sikker på at vi vil innfri dine ønsker. Når vi håndplukker våre hoteller er utsikten et viktig kriterie for utvelgelse. 

Akkurat som hos oss mennesker, er hvert hideaway unikt og utsikten er ikke som noen annen. Hvis ikke utsikten fra rommet er slående, så er det sikkert utsikten fra bassengområdet som er forførende. Vi har mange hoteller hvor du fra ditt rom vil oppleve en fantastisk utsikt over fjell, hav eller en liten olivenlund, og hjertet ditt slår et ekstra slag i begeistring. Men det er vel ikke så merkelig, for det er jo selve essensen av et hideaway.

Boutique-hoteller

Et boutiquehotell er noe fullstendig uvanlig. Atmosfæren er intim og varm, utsmykningen er elegant men samtidig naturlig. Det ytre miljø er like fint som det indre. Et boutiquehotell kjennetegnes ved de ekstra detaljer som overgår dine forventninger. Du blir overrasket. De fleste vil nok mene at en spesiell atmosfære, intimitet og en innbydende stemning er en selvfølge, men vi ønsker også at hotellet skal være av høy standandr uten å være luksuriøst eller ekstravagant.

Familieferie

Flere av våre hideaways byr på rikelig med opplevelser for voksne og barn og til alle som har et ungt sinn. Å lykkes med en god familieferie krever en del. Alle skal ha det bra og ha noe å gjøre samtidig med at det skal være plass til å dyrke familielivet. For å gjøre det lettere for deg, har vi markert alle familievennlige hideaways. Søk deg bort fra en stresset hverdag og sett fokus på familien på et ’gjemmested’ i avslappende omgivelser.

Reis med oss og ha ferie med hele familien

Fleksible reiser med fly og sjarmerende hoteller

Escapeaway er et reisebyrå med fokus på personlige, små og sjarmerende hoteller som ofte ligger i motsatt retning av de største ”turistfellene”. Hos Escapeaway finner du hoteller som er valgt ut av enten Mikkel, Simon eller Marie – vi har nemlig besøkt hver tenkelt hotell som du finner i vårt program. Vi selger reiser ut fra filosofien om at god kvalitet ikke behøver å koste en bondegård, og vi er ivrige på å finne de hotellene og feriehusene hvor du som gjest nettopp får det lille ekstra, uden nødvendigvis å skulle betale mer for det.

Selvom hvert hideaways er unikt og helt sin egen, så er den røde tråden at vi selv ønsker å komme tilbake og ha ferien nettopp her. Dermed er våre krav til hotellet eller feriehuset ut fra et personligt synspunkt, hvor vi vurderer hvert hideaway bl.a. ut fra atmosfære, beliggenhet, rom og ”romantisk touch”.

Med eller uten flybilletter

Du får det så fleksibelt som det overhode er mulig. Da vi booker dine flybilletter med rutefly, kan du tilpasse reiselengden akkurat som du ønsker det, så lenge det passer med en flyvning. Du kan også velge helt å at utelukke flybilletter og bare booke et hotell i et par dager hvis du har lyst til det. Du kan for eksempel ta et fly til Paris, kjøre videre selv til Barcelona, ta toget til Malaga og så finne veien hjem selv.

Bestiller du en pakkereise hos Escapeaway gir det deg full trygghet både før, under og etter ferien din. Escapeaway er dekket av Reisegarantifondet og Pakkereiseloven. En pakkereise skal bestå av minimum to elementer f.eks. fly og hotell.

Flere reiser fra oss

Vil du følge med på nyheter i vår verden er vi aktive på alle sosiale medier som for eksempel Facebook og Instagram. Du finner link sosiale medier nederst her på siden. Vi skriver også om opplevelser fra vår egen verden på bloggen, her kan du lese om nye hoteller, reisetips og mye mer.

Hver uke presenterer vi også nye produkter i form av hoteller, rundreiser og nye reisemål.