Reiser til hele verden med Escapeaway

Escapeaway gir deg reiser til nettets beste priser, kombinert med full Reisegaranti. Reis med våre rutefly fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger - eller kjør selv og bestill et av våre utvalgte hoteller. 

På escapeaway.no finner du noe for enhver smak. Du kan finne billige reiser med lavprisfly til europeiske badestrender, og luksusreiser til fjerne horisonter med innlosjering på 5-stjerners hoteller med all-inclusive og overdådige omgivelser. Bruk Escapeaway når du skal planlegge sommerferier, storbyreiser, wellness og mye mer. 

Utvalgte hoteller med kvalitet

Når vi reiser ut i verden er det for å oppleve andre kulturer, se noen av verdens største attraksjoner, nyte god mat og vin, fylle opp D-vitamin-lagrene under blå himmel, og tilbringe kvalitetstid med våre nærmeste. Derfor bør reisens rammer være i orden, og Escapeaway garanterer din suksess på det feltet - så kan du konsentrere deg om det ferien egentlig skal handle om.

Når du reiser til et Escapeaway-hotell finner du kun hoteller som har anmeldelser på over 4 stjerner på TripAdvisor, eller 8 stjerner på Booking.com. Dette er bare én av de mange måtene vi sikrer kvaliteten på din ferie.

Vi har allerede personlig besøkt en stor del av hotellene - og resten er vi på vei ut for å se. I tillegg har vi inndelt dem i forskjellige temaer, alt etter om de passer best for strandferier, kjæresteturer, den store familieferien, miniferier i storbyen og mye mer. Bruk filtrene til å finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge. 

>> Les mer om våre utvalgte hoteller

Hvor vil du reise i år?

Blant våre mest populære reisemål finner du klassiske storbyer som Roma, Paris, London, Lisboa, Barcelona, Berlin og Amsterdam. Her finner vi sjarmerende, mindre hoteller midt i sentrum, slik at du får kort avstand til de lokale severdighetene og mulighet til å utnytte tiden din på reisemålet til det fulle. 

Foretrekker du natur, åpne vidder og dramatiske kyster bør du ta en titt på Amalfikysten, Algarve, Toscana, Andalucía, Alsace eller Provence. Her kan du ofte finne små hoteller og villaer med suverene beliggenheter langt fra allfarvei, med utsikt over vinmarker, blå bølger eller små landsbyer. 

En reise med Escapeaway kan også ta deg til en lang rekke berømte øyer, som klassikeren Mallorca eller greske perler som Santorini, Korfu og Kreta - for ikke å glemme tropiske stjernestunder på Koh Samet, Koh Samui eller Maldivene.

Billige reiser med Reisegaranti

Escapeaway kan tilby deg billige reiser til destinasjoner over hele verden, for vi har laget en "maskin" som kombinerer data på kryss og tvers. Vi finner de billigste flybillettene, da vi som reisebyrå har tilgang til de beste prisene, og samtidig finner vi hotellenes beste priser på tvers av de forskjellige bookingsidene. Men alt dette vet vi at du også kan gjøre på egenhånd. 

Men til forskjell fra de store bookingportalene gir Escapeaway deg muligheten til å skreddersy din egen reise online, samtidig som du får den sikret av Reisegaranti. Din reise blir nemlig teknisk sett en pakkereise der alle reisens deler henger sammen i ett kjøp. Du kan dessuten legge til en leiebil eller transport til og fra flyplassene som en del av pakken. 

Sammen med våre utvalgte hoteller av høy kvalitet er du sikret en reise som er 100% i orden, uansett reisemål, reiselengde eller reisedatoer. Med andre ord: det beste fra begge verdener. 

>> Her kan du lese mer om våre pakkereiser

Les mer