Billige pakkereiser med Escapeaway

Bestill en billig pakkereise med fly og hotell, så er du 100% klar til din ferie. Hos Escapeaway kan du reise med rutefly fra Bergen, Oslo Gardemoen, Oslo/Torp, Stavanger, Kristiansand, Tromsø eller Trondheim med Reisegaranti til nettets billigste priser. 

Escapeaway er etablert av rutinerte og erfarne reisefolk. Vi kombinerer de billigste prisene på flybilletter, med utvalgte hoteller og ferieboliger i hele verden - og kun med de beste anmeldelsene. Du får det hele i en pakkereise fra et skandinavisk reisebyrå, som er sikret av Reisegaranti og pakkereiseloven, og dermed det beste fra begge verdener. 

Skreddersy din reise i tre trinn - så enkelt er det

Skreddersy din reise i tre trinn

 

Reis med oss til nære destinasjoner som London, Berlin og Praha - eller til fjerne reisemål som New York, Maldivene og Thailand, hvis det da ikke skal være til en søreuropeisk klassiker som Roma, Barcelona eller Lisboa

Vi henter priser fra alle ruteflyselskapene, også lavprisselskap, med mulighet for avreise fra en flyplass nær deg. Den moderne reisende vil nemlig ha fleksibilitet i både reiselengde, avreisetidspunkt, priser og kvalitet. Så hos Escapeaway velger du selv dine preferanser og setter sammen din reise så den passer perfekt for deg. 

Du kan inkludere leie av bil eller transport med buss eller privat bil i din pakkereise. Med andre ord: Hele pakken, og på dine premisser. 

Destinasjoner på kart

Populære reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Hva er en pakkereise?

Bestiller du en reise som pakke og reisebyrået er medlem av Reisegarantifondet, så er du automatisk dekket av pakkereiseloven. For at det er snakk om en pakkereise, skal det inngå minst to ytelser i reisen - oftest er det her snakk om fly og hotell, men det kan også være f.eks. hotell og billeie. For at det er snakk om en pakkereise, skal det være minst en overnatting inkludert i pakken. 

Typiske produkter/ytelser som kan inngå i en pakkereise: 

 • Overnatting, f. eks.
  • Hotell
  • Ferieleilighet
  • Feriehus/villa
 • Transport til reisemålet, f. eks.
  • Flybilletter
  • Bussbilletter
  • Togbilletter
  • Fergebilletter
  • Transport mellom lufthavn og overnattingssted
 • Bilutleie
 • Arrangementer (turistmessige ytelser), f. eks.
  • Konsertbilletter
  • Fotballbilletter
  • Greenfee
  • Heiskort
  • Matkurs

Escapeaway er medlem av Reisegarantifondet, noe som betyr at du har betydelige rettigheter når du kjøper en pakkereise hos oss. Fondet sikrer din reise i tilfelle av konkurs, såfremt du har kjøpt en pakkereise, hvor overnatting og minst en ytelse til er inkludert. Som utgangspunkt må reisen også vare over 24 timer for å kunne betraktes som en pakkereise. 

Våre hoteller 

Når du bestiller en pakkereise hos Escapeaway kan du velge mellom en rekke fremragende hotell på destinasjoner over hele verden. Du får ikke en endeløs rekke av muligheter, men derimot utvalgte hotell som baserer seg på våre egne erfaringer, gjestenes tilbakemelding og anmeldelser fra TripAdvisor. På den måten sikrer vi at ditt hotell har en standard som vi alltid kan stå inne for. 

Du får naturligvis mulighet for å filtrere etter f.eks. strandhotell, villaer, storbyferie, wellness, vingårder og mye mer. Slik kan du finne et hotell som ligger i et prisleie som passer deg og dine reisende. Vår søkemaskin finner nettets beste priser på hotell og flybilletter, og gir deg muligheten til å sammensette en reise akkurat etter dine behov, med fri reiselengde og valgfri reisedato. 

>> Her kan du lese mer og bestille hotell billig

Fleksible pakkereiser med reisegaranti

Hos Escapeaway Reiser får du det beste av begge verdener: Du får sikkerheten ved å bestille en pakkereise hos et danske reisebyrå - og du får lave priser fra nettets beste søkemaskiner. Vi har utviklet et system som henter de billigste prisene på flybilletter - også fra lavprisselskapene - og kombinerer dem med de beste prisene på utvalgte hotell og ferieboliger. Dette gjør at du kan sette sammen feriepakken din, som inkluderer reise med rutefly, akkurat som du vil når det kommer til avgangsdato, reiselengde og så videre, for eksempel på 4 dager, 10 dager eller 20 dager.

For at reisen din kan betraktes som en pakkereise må du bestille både overnatting og transport i samme kjøp. Hos Escapeaway Reiser kan du nemlig også bestille hotellovernatting uten transport, men da må du være oppmerksom på at det ikke er snakk om en pakkereise - det vil si at du for eksempel ikke er dekket hvis flyet ditt (som du bestiller på egenhånd) blir forsinket til destinasjonen. 

Hvis du bestiller overnatting og transport selv på forskjellige hjemmesider, så betraktes reisen din som bestående av flere individuelle produkter, og regnes dermed IKKE som en pakkereise. Hvis du derimot bestiller hotell og transport i samme omgang, så vil det regnes som en pakkereise med alle de fordelene som følger med. Bl.a. har du mulighet til å benytte pakkereise-klagenemnda i en rettssak, og med en pakkereise fra Escapeaway er du også beskyttet av Reisegarantifondet. I pakkereisen din kan du også inkludere en leiebil og andre tilvalg, som for eksempel halvpensjon, utflukter og transport mellom hotellet og flyplass. Men først og fremst er det viktigste at du kombinerer flybilletten din med en boligform og at reisen varer over 24 timer (noe som er naturlig når man har transport og hotell på samme bestilling).

Kort oppsummert: 

- En pakkereise: Transport og overnatting bestilles samlet
- IKKE en pakkereise: Transport og overnatting bestilles hos forskjellige instanser 

Hvordan finner jeg billige pakkereiser?

Det finnes mange måter å finne pakkereiser på, bl.a. er en charterferie alltid å betrakte som en pakkereise. Hos Escapeaway Reiser har vi valgt en annen løsning: Vi gir deg mulighet til å finne billige flyreiser på samme måte som når du bruker Momondo eller Expedia, men med den fordelen at du også kan koble flybilletten sammen med en hotellbooking og dermed kvalifiseres for en pakkereise med all sikkerheten og garanti som følger med. 

Bare bruk søkemotoren vår på toppen av siden, og da er det enkelt å:

1. Velge ett reisemål
2. Velge en avreiseflyplass (Oslo Gardermoen, Torp, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim eller Tromsø)
3. Velge dine reisedatoer og antall reisende

Deretter hjelper søkemotoren deg med å sette sammen den perfekte pakkereisen der du selv velger flyavganger (og dermed pris), hotellet ditt, reiselengde og ankomstflyplass. Du får til og med mulighet til å legge til leiebil i bestillingen så den også kan bli en del av pakkereisen. Du betaler så med kredittkort og deretter er det bare å begynne å glede seg til en herlig ferie

>> Les om storbyferie her