Reisetemaer - hvordan ønsker du å reise?

For å gjøre det litt enklere for deg å velge ferien som passer deg aller best, tilbyr vi en rekke reisetemaer, der du kan velge et hotell som passer sammen med de opplevelsene du drømmer om når du er på ferie. Kanskje har du ikke bestemt deg helt enda? I såfall kan reisetemaene også gi deg inspirasjon til steder å besøke og hva du kan oppleve på destinasjonene. 

Oppdelingen i reisetemaer betyr naturligvis ikke at hvert enkelt av våre håndplukkede hoteller kun egner seg til én bestemt type ferie. Hvis du for eksempel planlegger å dra på bryllupsreise, som er ett av våre teamaer, inkluderer utvalget blant annet romantiske boutique-hoteller og eksklusive hoteller. Disse hotellene er dog selvfølgelig ikke kun forbeholdt nygifte, men er også opplagte valg for deg som planlegger en luksusreise eller drømmer om en avslappende ferie som går litt utover det vanlige. 

En familieferie være mange ting, alt avhengig av hva som prioriteres høyest. Kanskje er det viktig for deg at det er et hotell som ligger tett på stranden eller at du har alle storbyens fasiliteter rett utenfor døren. Det kan også være at det ikke kun er dine voksne barn som er med på ferien, men også dine barnebarn? I såfall kan du se nærmere på hotellene som vi har vurdert å være særlig velegnede til generasjonsferier. Her får du optimale forutsetninger for å nyte et avbrekk fra den travle hverdagen i hverandres selskap. 

Hvis du har behov for å koble helt av, kan det være interessant å ikke kun se på en badeferie under solen. En mentalt boost og slitne føtter kan du oppnå på en vandreferie. Mens du beveger deg langsomt gjennom naturskjønne landskaper får du god tid til å suge til deg alle nye inntrykk. Du vil fort legge alle hverdagens bekymringer bak deg heller være fullt tilstede i nuet. Vi tilbyr både hoteller som ligger rett ved vandrestier og hoteller som ligger i kort kjøreavstand.

Les mer om reiser med Escapeaway under de ulike reisetemaene. Husk også at alle våre hoteller er av ypperste klasse – vi har gjort vårt beste for å kun presentere for deg de hotellene med best anmeldelser. Velg ditt reisetema for å finne det hotellet som passer perfekt for deg.