Rundreise med bil

Vi har en lidenskap for å håndplukke og velge våre hideaways, og ofte synes vi selv det er vanskelig å velge kun én favoritt. Det har vi tatt konsekvensen av og laget forslag til rundreiser med bil på utvalgte reisemål, slik at du kan kombinere opphold på autentiske landsteder og hoteller, samtidig som du opplever regionen uten å måtte kjøre mer enn høyst nødvendig på landeveien. 

Klikk her og få tilsendt et skreddersydd tilbud på en rundreise

Bilrundreisene nedenfor er forhåndsproduserte pakker der vi har valgt to eller flere hideaways, og hver dag får du forslag til hvordan du kan oppleve mest mulig i et avslappende tempo. Vi vil faktisk påstå at du får litt av det beste fra to verdener – håndplukkede hideaways og en skreddersydd reiseplan, der fly, hoteller og evt. også leiebil er inkludert i reisens pris. 

Escapeaway tilbyr bilrundreiser til f.eks. Toscana, Madeira, Umbria, Sicilia, Andalucía og Provence, og listen utvides stadig. Finner du ikke en bilrundreise som møter alle dine behov – vil du f.eks. reise i 11 dager i stedet for åtte, eller vil du overnatte på andre hoteller – kan du sende oss en forespørsel på en skreddersydd reise som oppfyller dine ønsker. Det kan også være at du vil starte ferien din med et par dager i en storby som Lisboa eller Roma, eller kanskje du vil avslutte reisen med noen dagers badeferie. 

 

>> Les mer om rundreiser