Rundreise med bil

Vi har en lidenskap for å håndplukke og velge våre hideaways, og ofte synes vi selv at det er vanskelig å velge kun én favoritt. Det har vi tatt konsekvensen av og satt sammen rundreiser med bil på utvalgte reisemål, slik at du kan kombinere opphold på autentiske landsteder og hoteller og samtidig oppleve regionen uten å måtte kjøre lenger enn høyst nødvendig på landeveien. 

Klikk her og få tilsendt et skreddersydd tilbud på en rundreise

Bilrundreisene nedenfor er ferdigproduserte pakker der vi har valgt ut to eller flere hideaways, og hver dag får du forslag til hvordan du kan oppleve mest mulig i et avslappende tempo. Vi vil faktisk påstå at du får litt av det beste fra to verdener – både håndplukkede hideaways og en skreddersydd reiseplan der fly, hoteller og eventuell leiebil er inkludert i prisen på reisen. 

Escapeaway tilbyr bilrundreiser til f.eks. Toscana, Madeira, Umbria, Sicilia, Andalucía og Provence, og listen utvides stadig. Finner du ikke en bilrundreise som tilfredsstiller alle dine behov: dersom du for eksempel ønsker å reise i elleve dager i stedet for åtte eller ønsker å overnatte på andre hoteller kan du sende oss en forespørsel om en skreddersydd reise som oppfyller dine ønsker. Det kan også være at du vil starte ferien din med et par dager i en storby som Lisboa eller Roma, eller kanskje avslutte reisen med noen dagers badeferie. 

>> Les mer om rundreiser