Rundreiser

En tur på egen hånd gir deg optimal frihet til å reise rundt helt etter dine egne ønsker og behov. Noen kaller det for egen kjør-selv-ferie, andre bilrundreise, men felles for alle er at det er en reise rundt et land eller område der du bor på flere hoteller under reisen. På Escapeaway Reiser tilbyr vi ikke turer med guider, men vi har et stort utvalg av rundreiser på egenhånd. Enten du kjører rundt i en leiebil eller bruker et annet transportmiddel, er du reisens egen herre og bestemmer selv tempoet og retningen. På denne måten velger du helt selv hvordan reiseruten og reiseprogramet skal være.

>> Se det store utvalget av bilrundreiser hvor du bor på håndplukkede hoteller og feriehus hos Escapeaway

Du kan arrangere reisen din selv og søke etter hotell i hotellets søkemotor, eller du kan lese mer om rundreisene vi tilbyr. Hvis du vil ha hjelp med å sette sammen din egen rute og program, så får du et skreddersydd tilbud på en reise i henhold til dine ønsker og behov. Normalt består en rundreise av en pakke som inkluderer flyreiser, opphold og leiebil. Hvis du bestiller en pakketur er du dekket av Reisegarantifondet.

 

Rundrejse med bil

Foto: Når du er på rundreise i bil er det lett å nå frem til små sjarmerende hoteller

Velg de riktige hotellene

 

Reisemål til din rundreise

Hvor skal jeg begynne? Det er så utrolig mange destinasjoner som det er åpenbart å reise rundt og oppleve ... men her får du noen av reisemålene og destinasjonene som jeg vil anbefale, og ikke minst de som er blant de mest populære blant våre gjester som reiser på en rundreise.

 • Italia
 • Spania
 • Frankrike
 • Hellas
 • Portugal
 • Tyrkia
 • Kroatia
 • Malta
 • Kypros
 • England
 • USA
 • Thailand

De mest populære rundreiser

Som nevnt, kan vi arrangere kjør-selv rundreiser på nesten alle destinasjoner i programmet, men enkelte destinasjoner er mer åpenbart for en individuell reise enn andre og her er de mest populære blant våre gjester.

Rundreiser i gruppe

Hvis du vil reise på en rundreise i en gruppe og kanskje med en norsk reiseguide, søker reisesøkemotoren etter turer fra alle reisebyråer i databasen. Du kan finne turer med en norsk guide i alle deler av verden og med ulike temaer. Vi søker f.eks. etter en tur med norsk reiseleder fra Gislev Reiser, reiser Albatros Reiser og Kulturreiser Europa.

Rundreiser med norsk reiseleder

Rundturer med en norsk reiseleder gir deg den beste muligheten til å komme på en reise hvor du kan lene deg tilbake og nyte at alt er ordnet. Dette gjelder vanligvis både fly, hotell, transport på destinasjonen, utflukter, severdigheter, norsk reiseguide og ofte også bestemte måltider under reisen. Her kan du se eksempler på populære turer med norsk reiseleder.

Rundreiser på egen hånd eller i en gruppe - du finner inspirasjon og gode tilbud på rundreiser hos Escapeaway. Rundreiser er en perfekt måte å oppleve et land eller destinasjon på, uansett om du reiser alene eller i en gruppe. Angi hvilken periode du vil reise og velg rundreiser under tema, slik at du kan sammenligne priser på turer og se hvilke alternativer som er på ønsket destinasjon i fred og ro.

>> Les mer om rundreise med bil