Solia 

De fleste drømmer om ferie og reiser året rundt, og hvis vi hadde hatt tid og penger nok hadde mange av oss reist verden rundt støtt og stadig. I Escapeaway gjør vi alt vi kan for at feriedrømmen går i oppfyllelse. Uansett om du kaller det reise, ferie, chartertur eller bare en weekendtur, så handler det for mange om årets beste dager. 

Reise med familie, venner eller kjæresteturen er pusterommet som gir ny energi til hverdagen hjemme. Uansett om du vil ha en ferie med full fart, ferie med store naturopplevelser eller ferie med ren avslapping er mulighetene store hos Escapeaway. 

Velkommen til Escapeaway, vi spesialister på reiser der du  bor på hoteller med de beste anmeldelsene.

Destinasjoner på kart

Populære reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Informasjon om Solia 

Solia var tidligere en del av TravelCo Nordic, som dessverre gikk konkurs i fjor høst. Solia var, sammen med søsterselskapene Bravo Tours og Sun Tours i Danmark, Solresor i Sverige og Matkavekka i Finland, blant et av de største reisebyråene innenfor charterturisme til populære reisemål ved Middelhavet, som Malloca, Algarve, Kreta, Kypros og Alanya. Foruten charterreiser tilbød Solia et stort utvalg av dynamiske pakkereiser med rutefly. Det er viktig å understreke at Escapeaway verken har overtatt eller kjøpt Solia, men kun kjøpt varemerket og domenet Solia.no. 

Reiser med Escapeaway

Dersom du tidligere har reist med Solia, kan du nå reise med Escapeaway, som tilbyr et av Norges største utvalg av reiser. Escapeaway er en del av Escape Travel, som er Norges tredje største pakkereisearrangør. I likhet med Ticket, Escape Travel og Dyreparken er Escapeaway eiet av Per Braathen. 

Du kan reise fra flyplasser i mange norske byer, for eksempel Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bodø. I tillegg til fly og hotell tilbyr vi alltid mulighet for transport fra flyplassen til ditt reisemål, enten som transfer eller med en bil du selv leier. Vi har selv besøkt de fleste hotellene på våre destinasjoner og du kan lese våre personlige beskrivelser under hvert enkelt hotell. Der finner du også hotellanmeldelser fra andre gjester. Ta gjerne en nærmere titt på de ulike reisetemaene våre – her finner du masse inspirasjon til din neste ferie. Dersom du for eksempel vil bo på et hideaway, en vingård, på familieferie med alt inkludert eller kanskje skjemme vekk deg selv på et luksushotell, har du alle muligheter hos oss. 

Les mer om reiser med Escapeaway

Tid for ferie - Reiser med Solia

Reiser, charter, ferie...

De fleste drømmer om ferie og reiser året rundt, og hvis vi hadde hatt tid og penger nok hadde mange av oss reist verden rundt støtt og stadig. I Solia gjør vi alt vi kan for at feriedrømmen går i oppfyllelse. Uansett om du kaller det reise, ferie, chartertur eller bare en weekendtur, så handler det for mange om årets beste dager. 

Reise med familie, venner eller kjæresteturen er pusterommet som gir ny energi til hverdagen hjemme. Uansett om du vil ha en ferie med full fart, ferie med store naturopplevelser eller ferie med ren avslapping er mulighetene store hos Solia. 

Charterferier eller fleksible reiser

Hvis du er ute etter den aller enkleste ferien, hvor du blir tatt hånd om fra a til å, er charterreisen det beste for deg. La oss ta oss av deg på beste måte, med flyreise, busstransport til hotellet, og muligheter til å leie bil hos oss på reisemålet.

Fleksible reiser er for deg som liker å ordne deg mer på egenhånd. Bestill våre gunstige, fleksible pakker, hvor du selv velger reiselengde, flyselskap og hotell.

Rundreiser

Den helt store ferieopplevelsen sikres på en av våre populære rundreiser. Vi har plukket ut et spesielt populært utvalg av opplevelserike rundreiser, til vakre reisemål som England, Marokko, Portugal, Frankrike/Italia og Balkan. På rundreisene er det omfattende program med mange bosteder på én og samme reise. 

Solia - tid for ferie