Reiser til Meloneras 

Meloneras er stilrent og sofistikert, med vakre omgivelser, en lang sandstrand, gode resturanter og mange gode aktivitetsmuligheter for hele familien. Book din reise til Meloneras med Escapeaway i dag!

Meloneras er kanskje Gran Canarias mest stilfulle destinasjon. Det lille resorten ligger i det større Maspalomas, og du kan se frem til omgivelser som oser av luksus. En lang sandstrand, to meget vakre golfbaner og moderne shoppingsentre er noe av det som vil holde deg underholdt på ferie i Meloneras - et sted for dem som setter pris på det gode i livet.

Hvis du er på utkikk etter en ferie på Gran Canaria hvor du vil nyte et touch av noe sofistikert, så er den flotte promenaden, den fine, gylne sanden, de hvite parasollene og de luksuriøse spisestedene i Meloneras noe for deg. Her kan du velge mellom lekre spa, spille på casino og dra på shopping i designerbutikker tett på ditt hotell. Meloneras er et sted hvor man virkelig nyter livet og all den underholdning og materielle luksus Gran Canaria (også) byr på. Hvis du vil ha et romantisk avbrekk fra hverdagen med din partner, er Meloneras en perfekt destinasjon å reise til.

Velkommen til Spania med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Meloneras og andre reisemål på Gran Canaria hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din reise.

Med Escapeaway kan du enkelt booke en problemfri og sikker reise til Meloneras, med mulighet til avreise fra flyplassen på Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Den smarte søkemaskinen støvsuger hele tiden nettet for de beste prisene på flybilletter med rutefly, og setter dem sammen med våre utvalgte hoteller i Meloneras og på resten av Gran Canaria.

Vi samler alt sammen for deg i en pakkereise med Reisegarantifondet, så du får det beste av begge verdener. Tilføy billeie til pakken og få den beste opplevelsen når du kommer frem. Hideaways AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti.

God tur!

>> Les også om reiser til San Agustin på Gran Canaria
>> Se alle luksushoteller på Gran Canaria her

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Meloneras