Reisetips til Playa del Ingles

Playa del Ingles på solskinnsøya Gran Canaria byr på en fantastisk flott strand, og med den livlige atmosfæren finner  alle typer reisende veien hit. Her finner du moderne hotellkomplekser med et stort utvalg av hotellrom og leiligheter av alle typer standard. Så uansett om du er interessert i avslapning på stranden, shopping eller natteliv, har Playa del Inglés noe for enhver smak. 

Langs hovedgaten Avenida de Tirajana i Playa del Inglés finner du et stort utvalg av butikker, restauranter og kafeer. For så å fortsett å utforske shoppingområdene, inkludert kjøpesentrene Kasbah og Metro. Her får du kjøpt suvenirer, klær og lokale produkter.

Nyt solen på Playa del Inglés' lange og brede strand. Her kan du sole deg, bade i det klare Atlanterhavet eller prøve vannsportaktiviteter som windsurfing.  Du kan faktisk gå langs stranden i Playa del Ingles hele veien til de imponerende sanddynene i Maspalomas og videre til Meloneras. Dette er en veldig fin dagstur, der du underveis kan stoppe for å bade og nyte både mat og drikke på strandbarene du finner langs den fantastiske stranden. Velger du å ta det som en treningsøkt, tar det godt og vel en time å gå fra Playa del Ingles til Meloneras.

Det er også et fantastisk sted for familier og par, de det finnes et stort utvalg av aktiviteter her: Du kan ri, dra på seiltur og se på delfiner. Hvis du ønsker en pause fra stranden, kan du besøke Palmitos Park, en dyrepark og botanisk hage som er hjemmet en rekke dyr og fugler. Ønsker du virkelig en dag med fart og spenning så er et besøk til badelandene Aqualand Maspalomas og Aquasur å anbefale.

For golfentusiaster er Dunas de Maspalomas Golfbane et flott sted å spille golf med utsikt over havet og de fantastiske sanddynene i Maspalomas

Når du først er på Gran Canaria så er det vel verdt å ta en dagstur til andre deler av øya, for eksempel Puerto de Mogán eller hovedstaden Las Palmas. Her får du både oppleve kulturelle attraksjoner samtidig som du  for å utforske øyas kulturelle attraksjoner og varierte natur.

At solen skinner året rundt på Gran Canaria, omgivelsene er vakre og lokalbefolkningen svært vennlige og gjestfrie, gjør ferien din i Playa del Ingles enda bedre.

Velkommen til Playa del Ingles med Escapeaway  Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, enten med direktefly eller med mellomlanding. Pluss at du kan velge blant våre nøye, utvalgte hoteller. Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske alle de flotte stedene som finnes på øya.

>>> Se alle våre utvalgte hoteller og leiligheter

>>>  Les mer om Gran Canaria

>>> Les mer om Kanariøyene

>>> Les mer om hovedstaden Las Palmas 

>>> Les mer om Maspalomas

>>> Les mer om Meloneras

>>> Les mer om Puerto Rico

 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,7
Fantastisk
801 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,3
Fantastisk
1012 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,3
Fantastisk
642 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa del Ingles?

7,4
Gjesteanmeldelser
Basert på 31 anmeldelser