Reiser til Playa del Ingles

Playa del Ingles på solskinnsøya Gran Canaria, byr på en enorm sandstrand, moderne komplekser med et stort utvalg av hotellværelser og leiligheter og et særdeles pulserende natteliv. Book din reise til Playa del Inglés med Escapeaway i dag!

Playa del Ingles på solskinnsøya Gran Canaria, byr på en stor sandstrand, moderne komplekser med et stort utvalg av hotellrom og leiligheter og et pulserende natteliv. Alt i alt, et sted som er perfekt for en ferie, hvis du er ute etter sol og moro. Det er også et fantastisk sted for familier og par, og det mangler ikke aktiviteter her: Du kan ri, dra på seiltur og se på delfiner, og du kan spise på de mange utmerkede restaurantene og shoppe i designeroutlets. At solen skinner året rundt, omgivelsene er vakre og lokalbefolkningen svært vennlige og gjestfrie, gjør ferien din i Playa del Ingles enda bedre.

Velkommen til Spania med Escapeaway, vi er spesialister i reiser til Playa del Ingles og andre reisemål på Gran Canaria. Når du reiser med oss, bor du alltid på håndplukkede hoteller, som er nøye utvalgt. Vil du ha enda mer frihet og selv stå for matlagingen, finner du også et utvalg av ferieboliger i programmet.

Bestill din reise til Playa del Ingles som en totalpakke inkl. hotellinnkvartering, fly og transfer til og fra flyplassen eller leiebil. Du kan naturligvis også velge å ordne reisen til Gran Canaria selv, og bare bestille hotell gjennom Escapeaway.

>> Les også om reiser til Puerto Rico på Gran Canaria

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,7
Meget bra
407 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,0
Fantastisk
1120 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,9
Meget bra
1171 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Informasjon og fakta

Hvis du skal til Playa del Ingles på ferie, har jeg samlet litt fakta og informasjon fra reisemålet. Du kan også få mer inspirasjon til reisen din ved å se på bloggen, her skriver vi om erfaringer fra våre egne reiser til Gran Canaria og andre destinasjoner i Spania. Du kan for eksempel lese innlegg om været og klimaet på reisetidspunktet, de utallige strendene øya byr på, om naturen og historien, kulturlivet, utflukter, severdigheter, maten og mye mer...

De største severdighetene

Hvis du vil ha en dag fylt med moro, så treffer du blink med en tur til Aqualand, som er en av Gran Canarias største vannparker. Her er det vannsklier og mye mer for enhver smak, og både de som liker at det er vilt og de som er mer rolig anlagt vil få tilfredsstilt lystene. Her er også et vell av steder hvor du kan slappe av i solen med noe kaldt drikke, og det er spisesteder med mat for enhver smak. Du kan også velge å tilbringe en dag med seiling på en katamaran, hvor du kan slappe av i solen på dekk eller beundre den vakre kystlinjen med vakre byer som Puerto Mogan. Eller hvis det skal være helt enkelt, kan du gå langs sanddynene i nærliggende Maspalomas, ned til det eldgamle fyret og tilhørende villa på Boulevard El Faro.

Været i Playa del Ingles

Gran Canaria nyter varm temperatur året rundt, og solen skinner veldig mye alle måneder i året, uten mye variasjon. Somrene er varme og tørre, mens vintrene er en smule kjøligere og av og til blir det rom for en regnbyge eller to i løpet av dagen. Som resten av øya har Playa del Ingles et vidunderlig klima, noe som gjør byen til et populært reisemål blant nordmenn som søker tilflukt fra den kalde og våte norske vinteren. 

Hvem reiser til Playa del Ingles? 

Svaret er enkelt: Det gjør alle! Og ikke minst blant skandinavere, tyskere, engelskmenn, franskmenn og nederlendere har Playa del Ingles vært et veldig populært reisemål i flere tiår. Så nei, du kommer ikke til å ha stranden for deg selv, men det er verdt å huske på at det er gode grunner til at stedet er så etterspurt. En av dem er den fantastisk vakre, lange stranden, som er verdensberømt og ikke bare for engelskmenn som det spanske navnet, som betyr «englendernes strand» ellers antyder. 

Stranden i Playa del Ingles er spesielt populær blant de 18-30 årige som liker at det skjer noe, sosialt samvær og fester, akkurat som den er en hit blant homofile og lesbiske. At de forskjellige gruppene på stranden kan ha forskjellige preferanser, er det på en meget diskret måte tatt hensyn til, via en inndeling i familieområder, nudistområder og områder for homofile og lesbiske. Og fortvil ikke, hvis du ikke er i ungdommens vår og planlegger en familieferie: Selv om stranden er preget av et ungt publikum, kan du selvfølgelig nyte en god familieferie i Playa del Ingles. Det krever bare at du orienterer deg, slik at du vet hvilke deler av stranden du helst vil unngå, og at du bor i et familievennlig hotell. 

Mat og drikke

Hvis du elsker ferskfanget, grillet fisk og tapas, så har du kommet til det rette stedet. Det anbefales å nyte godene under åpen himmel, med et glass kald hvitvin eller en krukke med sangria – eller en velsmakende kald øl. Rias Bajas, som er berømt for sine utrolig lekre fisker, har et fremragende salg av det svært populære «fiken-is»-salget, og ingen ferie i Playa del Ingles er komplett uten at du har smakt den! Hvis du foretrekker noe med mer kjøtt, så ta veien innom Silos på Avenida de Tirajana for en god biff, fersk chorizo og pasta. Du kan skylle ned alt med «una jarra» («en krukke») Tropical, som er Gran Canarias berømte lokale øl. 

Et fantastisk natteliv

Å ha ferie i Playa del Ingles er synonymt med å ligge på stranden og slikke solens stråler om dagen og deretter slå seg løs om kvelden og natten. Kasbah-senteret og Plaza 
Maspalomas er bankende hjerter i nattelivet, og her finner du klubber som China White og Pacha, hvor stemningen er livlig og god helt til lyse morgenen.
Hvis du har lyst på en litt mer rolig kveld, så er Playa del Ingles hjemsted for en av Europas største utendørs kinoer, Moonlight Cinema. Her kan du slappe av ved bord eller i sofaer, nyte herlig mat og drikke og se filmer under stjernene. 

Familieferie i Playa del Ingles

Det er mange aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper i Playa del Ingles. Barna vil elske å utforske de vidstrakte sanddynene i Maspalomas på kamelryggen, eller ta en kjøretur i en åpen 4X4 på safari ut på bakkene. Stranden er et fantastisk sted å bygge sandslott, svømme eller fly avsted bortover bølgene på et par jetski. Utvalget av kafeer i bakgrunnen gjør det enkelt å finne et sted i skyggen for å slappe av og få en matbit og noe drikke. Hvis du er i humør og eventyrlysten, så kan det anbefales å ta en seiltur ut med en båt og se på delfiner.

>> Les mer om familieferie i Spania 

Parferie

Fra gallamiddager med levende kabaretshow til romantiske spaserturer på sanddynene ved solnedgang, er Playa del Ingles fylt med muligheter for par som vil nyte en pause fra hverdagen i solen. Nyt en opplevelsesrik kveld på Garbos, hvor kostymene glitrer og det underholdes med dans og show til god mat og drikke. Ta en avslappende tur ut på sjøen ombord Aphrodite, et tradisjonelt tre seilskip med en romslig solterrasse hvor du kan nyte strålene og en avslappende stund sammen med partneren din. Og naturligvis bør du ikke glemme det store utvalget av designer-outlets, hvor du kan tilfredsstille din shoppinglyst! Kjøp eventuelt en fin gave til din partner eller skjem deg selv bort med gode tilbud på merkevarer. 

En strand som har alt

Det er sjelden man hører om folk som har reist til Playa del Ingles og ikke har brukt byens fantastiske strand! Den har et blått flagg og er det ideelle stedet å slappe av, dyrke vannsport som jetski eller windsurfing, og selvfølgelig benytte seg av utvalget av kaféer, barer og butikker som ligger rett bak den. Ta en spasertur langs kysten, og du vil komme til de utrolige sanddynene i Maspalomas. Denne åtte km. lange strekningen av ørkenlignende sandformasjoner, som gjennom tidene er skapt av vinden, er et fantastisk sted for barn, som for eksempel kan prøve en tur på kamelryggen. 

Aktiv ferie

Uansett om du er i humør for dypvannshavfiske, kjøre en åpen 4x4 eller ridning, er det mye action og eventyr som venter på deg i Playa del Ingles. La deg gli gjennom de imponerende vannskliene i Aqualand, ta en slag minigolf i Minigolf Atlantico eller slå deg løs på sanddynene i Maspalomas. Uansett hva slags fornøyelse du leter etter, er du aldri langt fra mulighetene på ferien din i Playa del Ingles. 

Karneval – en uforglemmelig opplevelse

Kulturen i Playa del Ingles handler om karneval, karneval og atter karneval! Denne ville feiringen i februar eller mars innebærer at du kan studere flamboyante kostymer og oppleve sang og dans til den store gullmedalje. Ikke overraskende, så tiltrekker arrangementet besøkende fra nær og fjern. Du vil bli vitne til parader i Rio-stil, med lyder og farger, ville show, drag queens og en fantastisk fest for å runde av alt... Og det er vel unødvendig å nevne at festen først slutter ut i de små timer? Du må se det, før du tror på hvor sterkt inntrykk det gjør, og hvis du reiser til dette hjørnet av Gran Canaria i løpet av årets andre eller tredje måned, vil du ha det privilegium å oppleve dette kulturelle høydepunktet i Playa del Ingles.

Slik booker du reisen til Playa del Inglés

Med Escapeaway kan du bruke den smarte søkemaskinen til å booke en enkel og sikker reise til Playa del Inglés. Velg mellom avreise fra flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand, enten direkte eller med en mellomlanding underveis. Vi finner billige flybilletter med rutefly og setter dem sammen med utvalgte hoteller i Playa del Inglés, og med mulighet for å supplere med en leiebil - alt samlet i én pakkereise, som er sikret av Reisegarantifondet. Hideaways AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti. 

>> Les også om reiser til Tenerife

 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hva sier gjestene i Playa del Ingles?

7,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 26 anmeldelser