Reiser til Playa de las Americas

Playa de las Americas er en av de mest spennende destinasjonene på Tenerife, og kan skryte av fantastiske strender, fantastisk natteliv og mye action og eventyr. Du kan ikke finne et livligere sted på Kanariøyene enn i Playa de las Americas, som vidt anerkjent som det ledende turistmålet på Tenerife. Dette reisemålet det perfekte destinasjonen for alle feriegjester, da det byr på moro for familien, romantiske kvelder og et energisk natteliv for venner. Du går aldri tom for ting å gjøre i Playa de las Americas, enten du liker vannsport på stranden, gå på oppdagelse i det pittoreske landskapet eller ligge og slappe av ved et basseng på et av de mange hotellene. Du kan enkelt variere ferien din, slik at det er avslapning og ro en dag, og oppdagelse og eventyr den neste.

Du kan sammenligne priser på pakkereiser online inkl. fly, hotell og transport tur/retur fra flyplassen eller med en billig leiebil hvis du ønsker det. Hvis du foretrekker å stå for reiser til Tenerife selv, kan du selvfølgelig også bare bestille et opphold på ett av de nøye utvalgte hotellene eller ferieleiligheter vi tilbyr i programmet. 

Velkommen til Tenerife med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Playa de las Americas og andre reisemål på øya, hvor du bor på nøye utvalgte hoteller i ferien.


 

Hoteller i Playa de las Americas

Populære hoteller i Playa de las Americas

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
9,2
Fantastisk
704 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
8,4
Meget bra
2479 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
9,1
Fantastisk
2666 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Informasjon og fakta

Her har jeg samlet litt informasjon om reiser til Tenerife og selvfølgelig Playa de las Americas. 

Severdigheter

Dette feriestedet, med sine spektakulære omgivelser og mange aktiviteter, er det ideelle stedet hvis man trenger en «strandpause». Uansett om du vil ha action, eller noe mer rolig, kan du sikkert finne noe å gjøre blant de mange mulighetene i Playa de las Americas. Selvfølgelig er hovedattraksjonen de vakre strendene, med fin sand, som er det ideelle stedet å sole seg før du tar en avkjølende dukkert i havet.

Du kommer til å oppleve den perfekte balansen mellom naturlig skjønnhet og fabrikkert moro. Området inne i landet på Tenerife er rikt på imponerende naturlig skjønnhet, noe man ser i Teide Nasjonalpark, som er et ekte paradis for turgåere.

Den nærliggende øya La Gomera er like vakker, og den kan man seile til fra Los Cristianos. På øya ligger den berømte og like vakre nasjonalparken Garajonay – dette er et annet flott sted å utforske, hvis du elsker dyreliv eller natur.

Hvis du foretrekker å ikke skulle gå rundt hele dagen, så er det selskaper som tilbyr ridning rundt på Kanariøyene, slik at du kan utforske og være på sightseeing i et avslappet tempo. Hvis du har med de små, og de foretrekker å lære noe fremfor å gå rundt i en park hele dagen, så finner du kanskje noen av de andre attraksjonene i Playa de las Americas litt mer passende. Du kan finne store golf- og minigolfbaner, som kan glede både seriøse golf- og minigolfspillere, uansett hvor gamle de er. I nærliggende Costa Adeje ligger Siam Water Park, som har mange rutsjebaner og bassenger, som man nyte og slappe av i.

«The Patch» er et livlig område fullt av barer og restauranter hvor familier og andre kan gå for et velsmakende tradisjonelt måltid eller kaskje en drink.

Deilige strender

Uansett hva du leter etter, så vil stranden sørge for en god del av underholdningen på ferie i Playa de las Americas. Strendene her er den store attraksjonen, og det er lett å slappe av på dem, da det er mange solsenger tilgjengelig for leie. Det er mange strender med svart sand her, mens det nærliggende feriestedet Los Cristianos har mange gule sandstrender – begge steder er det nydelig varmt vann som er perfekt for svømming til sent ut på kvelden. De som vil ha opp pulsen, kan benytte de ulike typene vannsporter som tilbys her. Surfing er en populær aktivitet, og det er flere steder som tilbyr undervisning og utleie, mens dykking kan bestilles gjennom turoperatører og instruktører. Du kan også dra gå på en av de mange båtturene som tilbys og oppleve noe av Tenerifes dyreliv.

Mat og drikke

Uansett hva du liker, kan du finne noe som tilfredsstiller din appetitt i Playa de las Americas. Du kan alltid finne en restaurant som er verdt å besøke, uansett om man vil ha deilige lokale spanske retter og tapas, eller italienske og amerikanske retter. Finn et intimt spisested langs stranden hvor du kan slappe av og nyte et måltid, eller gå til den nærliggende Costa Adeje for det brede utvalget av barer og restauranter. Husk å prøve den lokale retten papas arrugadas, som er lekre saltede poteter.

Nattelivet

Playa de las Americas er kjent for sitt livlige natteliv, og det er mye å oppleve etter solnedgang. Veronicas Strip, som er en 200 meter lang gate med klubber og barer, er det ideelle stedet å gå hvis du vil vise de beste trinnene i Tenerife's heteste nattklubb, eller besøke en chic cocktailbar. Hvis du vil prøve noe litt annet, så dra til Los Cristianos, hvor du finner et vakkert feriested som er fullt av autentiske restauranter og fortauskafeer – et ideelt valg til dem som ønsker å unngå nattelivet på Tenerife.

Familieferie

Ferier på Tenerife er en god ide hvis du har barn, da det er mye du kan gjøre. Loro Parque er en slags dyrehage fylt med alle slags dyr, som spenner fra hvaler og delfiner til gorillaer og dovendyr. Dra til Orca Ocean Pool, hvor hvalene gir et show eller ta de små med til verdens største vivarium for pingviner. Det er bare en kort tur til Siam Park, hvor du kan oppleve morsomme rutsjebaner og sprø attraksjoner. Besøk markedet ved båtene, slapp av på stranden eller si hei til de vennlige sjøløvene!

Reiser for par

Playa de las Americas omgivelser er perfekte for en romantisk ferie. Det er mange restauranter hvor du kan sitte ute og se den fantastiske utsikten over havet, eller se på solnedgangen, mens dere nyter noe kaldt å drikke.

En romantisk kveld kunne by på et show på Pirámide de Arona, etterfulgt av en god middag. Eller hvis du vil ha en dag hvor du virkelig blir avslappet, tilbyr Abama Spa massasje og vakre hager som du kan slappe av i.

Det er også mange dagsturer, så du og partneren din kan forsvinne ut i det rolige landskapet og gamlebyene. Gå hånd i hånd gjennom steder som Garachico, før dere finner en rolig strand eller bukt, hvor dere kan svømme og spise litt medbrakt lunsj.

Aktiv ferie

Mange av de eventyrlystne attraksjonene i Playa de las Americas er på stranden, spesielt i form av vannsport. Med seks sandstrender å velge mellom, er det god plass til aktiviteter – uansett om du vil prøve seiling eller jetski. Ivrige surfere kan dra til Playa de Guincho og bli fanget av de spektakulære bølgene! Vekk fra stranden kan du finne Mount Teide Nasjonalparks fantastiske landskap, som er et flott sted å vandre. Få et glimt av denne fantastiske villmarken når du kommer opp på fjellet og bli belønnet med fantastisk utsikt over området.

Kulturlivet

Hvis du vil feste, men unngå det livlige nattelivet, så er det flere morsomme ting du kan gjøre. Arona sommerfestival er et must for musikkfans – det er en flott opplevelse å vrære med på dette hotte sommer-eventet, der tidligere hovednavn har vært Sean Paul og David Guetta. Hvis du virkelig ønsker å høyne innsatsen, så dra til Tenerife under Santa Cruz Mardi Gras, hvor folk går drar til hovedstaden for å oppleve fancy klær, musikk og dans.
 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hva sier gjestene i Playa de las Americas?

8,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 11 anmeldelser