Reisetips til Playa de las Americas

Playa de las Americas ligger på sørkysten av Tenerife i øygruppen Kanariøyene, og er kjent som et av de mest spennende og ledende reisemålene på Tenerife

Her finner du fantastiske strender, et yrende natteliv og mye action og eventyr. Reisemålet passer for alle feriegjester, da det byr på moro for familien, romantiske kvelder og et energisk natteliv for venner. Du går aldri tom for ting å gjøre i Playa de las Americas, enten du liker vannsport på stranden, gå på oppdagelse i det pittoreske landskapet eller ligge og slappe av ved et basseng på et av de mange hotellene. Du kan enkelt variere ferien din, slik at det er avslapning og ro en dag, og oppdagelse og eventyr den neste.

Playa de Troya og Playa de las Vistas er noen av byens fineste strender. Her kan du nyte sol og bad i hyggelige omgivelser, og det tilbys mange vannsportaktiviteter som blant annet dykking og snorkling. Ønsker du å bare slappe av og nyte ferien så er det utrolig deilig å spasere langs den flotte strandpromenaden med nydelig havutsikt, og ta noe forfriskende eller en matbit på en av de mange kafeene.

Når det gjelder shopping i Playa de las Americas så finnes det noe for enhver smak, fra lokale markeder, til motebutikker og kjøpesenter. For den kulturinteresserte er det vel verdt å besøke lokale kunstgallerier og museer for å lære mer om Tenerife sin historie og kultur.

Playa de las Americas er også et perfekt utgangspunkt for golfentusiaster eller for en aktiv ferie som fotturer eller på sykkelsetet. Det finnes flere flotte golfbaner i naturskjønne omgivelser i nærheten, og Teide nasjonalpark, der Spanias høyeste fjell Teide ligger som er virkelig et paradis for turgåere.  

Er du på familieferie i Playa de las Americas er det verdt å ta med barna på et besøk til badelandet Aqualand, der de blant annet har delfinshow. Det finnes også flere minigolfbaner i området, eller for å få litt mer action kan vi anbefale en tur til gokart-banen som ligger i utkanten av feriestedet.
I Costa Adeje som ligger litt lenger vest for Playa de las Americas finner du Siam Park som er Europas største  vannpark, og som har noen fantastiske vannsklier. Å tilbringe en dag her er en opplevelse for hele familien. 

Er du interessert i natur og dyreliv så er det verdt å ta en tur til La Gomera. Dette er den nest minste av Kanariøyene, og du kommer dit med båt fra Los Cristianos. Her finner du den vakre La Garajonay nasjonalpark som er på UNESCOs verdensarvliste. Opplev en tur i storslått skogslandskap, med et mangfoldig dyreliv, fjelltopper som forsvinner i tåken, og vakre fossefall, det er virkelig et imponerende sted.

Mat, drikke og natteliv

Uansett hva du liker så vil du nok alltid finne en restaurant som er verdt å besøke, om det er deilige lokale spanske retter og tapas, eller italienske og amerikanske retter så finner du det her i Playa de las Americas. Pssst.... husk å prøve den lokale retten papas arrugadas, som er lekre saltede poteter.

Nattelivet er noe Playa de las Americas er kjent for, og det er mye å oppleve etter solnedgang. Veronicas Strip er en 200 meter lang gate med klubber og barer, er det ideelle stedet å gå hvis du vil besøke en chic cocktailbar eller de mest populære nattklubbene.

 

Velkommen til Playa de las Americas med Escapeaway  Hos oss kan du skreddersy din reise akkurat slik det passer deg, enten med direktefly eller med mellomlanding. Pluss at du kan velge blant våre nøye, utvalgte hoteller. Pssst.... ikke glem å sjekke ut våre unike Hideaways hoteller. Vi anbefaler også at du leier bil for å få maksimal mulighet til å utforske alle de flotte stedene som finnes på øya.

>>> Se alle våre hoteller og leiligheter i Playa de las Americas

>>> Se våre Hideaways hoteller på Tenerife

>>> Les mer om Los Cristianos

>>> Les mer om Costa Adeje

>>> Les mer om La Gomera

>>> Les mer om Tenerife

>>> Les mer om Kanariøyene

 

Hoteller i Playa de las Americas

Populære hoteller i Playa de las Americas

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
9,1
Fantastisk
453 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
8,6
Meget bra
268 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
8,5
Meget bra
1077 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

 

 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hva sier gjestene i Playa de las Americas?

8,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 11 anmeldelser