Reiser til Puerto de Santiago

Puerto de Santiago er en tidligere fiskerby på Tenerifes vestkyst, som over tid har utviklet seg til å bli en vakker feriedestinasjon. Like nord for byen ligger de spektakulære, 500 meter høye kystklippene Acantilados de Los Gigantes, som reiser seg nesten loddrett opp fra det asurblå havet. Puerto de Santiago ligger mellom Los Gigantes og Playa de la Arena, men i dag fremstår de tre byene nesten som et sammenhengende område. Det går regelmessig busser mellom byene, men du kan også gå mellom dem. 

Sammenlignet med de større feriebyene som ligger lenger nedover kysten, for eksempel Playa de las Americas og Los Cristianos, er Puerto de Santiago relativt rolig og egner seg perfekt til deg som først og fremst ønsker å slappe av og nyte det solrike klimaet på Tenerife. Nettopp dette kan du gjøre på byens lille strand, Playa de Santiago, eller på den anbefalelsesverdige og større Playa la Arena, som ligger i nærheten og regnes for å være én av de beste badestrendene i regionen.

Hvis du reiser til Puerto de Santiago kan du enten sove på et hotell med All inclusive eller bo i en ferieleilighet med selvpleie. Hvis du ønsker kulinarisk variasjon, kan du velge og vrake i et godt utvalg av tapasbarer og restauranter. Ettersom at det lever en god del lokale beboere i området, kan du ofte finne spisesteder med autentiske kanariske matretter på menyen. I området ligger dessuten noen barer og nok små supermarkeder og butikker til å dekke de fleste behov.

Vakre solnedganger og vulkanlandskaper

Det går en vakker kystpromenade mellom Puerto de Santiago og Los Gigantes som (særlig i solnedgangen) er verdt en spasertur. Fra promenaden er det vakker utsikt over havet mot naboøya La Gomera, og fra nabobyen Los Gigantes kan du bli med på båttur og se hvaler, definer og havskillpadder i sitt naturlige element.

Nord for Los Gigantes kan du nyte utsikten oppover langs den dramatiske kystlinjen med sine steile klipper. Hvis du i stedet drar på utflukt lenger innover øya, kan du utforske spektakulære landskaper på veien mot Teide-vulkanen, som er Spanias høyeste fjell. Den sovende vulkanen er omgitt av et øde lavalandskap, som med rette ofte sammenlignes med den golde overflaten på Månen.

Den flotteste måten å oppleve dette unike området på, er med en leiebil. Du kan med fordel bestille leiebil hjemmefra før avreise, som en del av bestillingen av reisen til Puerto de Santiago på vår nettside.

Bestill din reise til Puerto de Santiago i dag!

Escapeaway er spesialister på reiser til Puerto de Santiago, som inkluderer håndplukkede hoteller eller ferieleiligheter. I vår søkemaskin kan du enkelt finne de billigste flybillettene, og du kan selv velge hvilken flyplass du ønsker å reise fra. 

Hvis du bestiller en pakkereise med fly og hotell inkludert, er pakken naturligvis dekket av både pakkereiseloven og Reisegaranti.

God reise!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto de Santiago