Reiser til Khao Lak

Khao Lak er en vakker, omkring 25 kilometer lang kyststrekning på den vakre Andaman-kysten nord for Phuket. Sammenlignet med den populære ferieøya mot sør er Khao Lak et fredeligere område og derfor et perfekt reisemål for familier og andre som ønsker seg en rolig og uforstyrret ferie. Her finner man ikke det samme pulserende nattelivet eller uendelige shoppingmuligheter som i Patong, men til gjengjeld er du omgitt av vakker,  uberørt natur, og det venter deg fantastiske opplevelser, både på land og i vann.

For familier og andre livsnytere

Khao Lak ligger ved foten av flere fjell som er dekket av tropisk regnskog og som skjuler berømte nasjonalparker som Khao Sok Nasjonalpark. I dette frodige baklandet er det mange muligheter til aktiviteter som fjellvandring, elverafting og bading i brusende vann under høye fossefall. Like utenfor Khao Lak ligger dessuten Similan-øyene og Surinøyene, som med sine idylliske strender og fargerike korallrev tiltrekker seg snorklere og dykkere.

Kyststrekningen Khao Lak består av en rekke sammenhengende strandområder fordelt mellom flere forskjellige feriebyer. Fra sør til nord heter de største av strendene Bang La On (Nang Thong), Bang Niang og Khuk Khak. I virkeligheten ville et mer korrekt navn for området vært Nang Thong, ettersom at det er her man finner den største konsentrasjonen av hoteller og andre turistfasiliteter. Du vil finne færre hoteller lenger mot nord når du reiser rundt i Khao Lak.

Den mest populære opplevelsen for gjester som reiser til Khao Lak er naturligvis å nyte det avslappende strandlivet i den fine, gylne sanden ved det glassklare havet. Langs denne fredelige kyststrekningen er det flere områder du nærmest kan ha for deg selv og nyte lyden av bølgene. En annen fordel med å reise hit er at du får mulighet til å oppleve et mer autentisk lokalliv som ikke er like turistpreget som andre områder rundt. 

Til tross for den rolige atmosfæren i Khan Lak finner du alt du måtte trenge av resturanter, markeder og gatekjøkkener her og du vil fort bemerke deg det lave prisnivået som i tillegg til et gunstig, tropisk klima og vakre strender gjør Khao Lak til et attraktivt reisemål. I Khao Lak kan du faktisk få et delikat måltid til samme prisen som en kaffekopp her hjemme. 

Bestill din reise til Khao Lak her

Lengter du og familien etter en avslappende ferie i et eksotisk paradis? benytt i såfall søkemaskinen her på siden til å søke blant våre håndplukkede hoteller i Khao Lak. I våre søkemaskiner kan du enkelt finne flybilletter til Khao Laks nærmeste flyplasser, som ligger i Phuket og i Krabi. Det er opp til deg om du vil reise fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand, og du får fly og hotell en samlet reisepakke, som er sikret av Reisegarantifondet. Slik er en ferie med Escapeaway. 

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Khao Lak