Reiser til Bophut

Bophut har fortsatt et snev av det opprinnelige Koh Samui fra før øya ble et av de mest populære reisemål i Thailand. Det er imidlertid ingen tvil om at det er den nesten 3 kilometer lange stranden som er hovedattraksjonen Det er også mange andre attraksjoner som holder familien aktiv i ferien, hvis du ikke bare vil sole deg i sanden ved det innbydende vannet. Her finner du for eksempel en krokodilgård, et go-kartspor og en golfbane.

I motsetning til mange av de andre badebyene på øya har Bophut forsøkt å dempe nattelivet for å tiltrekke seg flere familier og par som søker en mer fredelig ferie i Thailand. En annen fordel med ferie i Bophut er beliggenheten på Koh Samuis nordkyst, bare et kvarters kjøretur fra flyplassen, samt med mange tilbud, inkludert et livlig natteliv i Chaweng innen rekkevidde.

Velkommen til Koh Samui med Escapeaway, vi er spesialister i reiser til Bophut hvor du bor på nøye utvalgte hoteller på reisen din.

Fishermans's Village

Den mest autentiske landsby atmosfæren i Bophut finner du i Fisherman's Village, som er en slags buffer mellom de østlige og vestlige delene av stranden. Det mest utbygde feriestedet med de største hotellene er i vest, da dette er den beste og bredeste delen av stranden. Den mindre østlige delen av strandområdet i Bophut har mest mindre bungalower og noen mindre hoteller. Det må imidlertid sies at selv i Fisherman's Village er det ikke mye igjen av de små trehusene som i sin tid utgjorde byen. På den annen side, etter noen tiår med turisme, finner du i dag en høy konsentrasjon av restauranter og strandbarer, en livlig gågate og et kveldsmarked med et bredt utvalg av butikker. Til tross for dette har Bophut fortsatt en avslappet og innbydende atmosfære kjent over hele øya. Det er mange flere restauranter, barer, osv. i Chaweng, men her er de spredt over noen kilometer langs stranden.

I Bophut kan du enkelt tilbringe resten av kvelden til og utforske de mange boder på kveldsmarkedet etter middagen, selv om den bare strekker seg noen hundre meter langs stranden. Av natur er det overvekt av vanlige turiststeder og suvenirer. Men Bophut har også en tradisjon for å tiltrekke seg øyas kreative sjeler, og ofte kan du også finne gode kunst og håndverk i utvalget.

Strender og hoteller

Uansett hvor du velger å bosette deg i Bophut, kan du se frem til en avslappende ferie i et av de vakreste områdene i Koh Samui. Har du en ekte strandferie, hvor du vil bruke mye av tiden din på stranden, anbefales det å bo på den vestlige stranden. Men hvis du vil være litt nærmere byens liv, ligger den østlige og sentrale delen av strandområdet nær Fishermans Village.

Hvis kveldene er for rolige i Bophut, tar det ikke mer enn 10 minutter å kjøre til Chaweng med dets livlige natteliv.

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Andre linker

Hoteller i Bophut