Reiser til Klong Muang

Klong Muang er en av de mer fredelige destinasjonene i Krabi-provinsen. Det er dermed et flott sted for deg som drømmer om å ha en fin avslappende badeferie og samtidig ønsker å oppleve det "ekte" Thailand. Det er først de siste årene turistene virkelig har kommet for å se de lille fiskeværet. Så mens du er her finner du forskjellige shoppingmuligheter, i tillegg til flere spisesteder og litt natteliv, sammenlignet med for eksempel Ao Nang eller Phuket i nærheten, er det ganske dempet. Dette er imidlertid nettopp sjarmen til Klong Muang og gjør stedet ideelt for de som reiser, for eksempel med familie eller som et par, som søker en mer rolig og idyllisk atmosfære.
 

Fredelig badeferie

Den kilometer lange stranden ved Klong Muang er med god grunn hovedattraksjonen i byen. Stranden som strekker seg rundt en odde endrer seg mye avhengig av om det er lavvann eller høyvann. Det skal bemerkes at det kan være noen bergarter i det grunne vannet.
 
Skulle du ikke ha nok på selve Klong Muang-stranden, er det flere andre vakre strender mot nord og sør innen kort avstand. Det inkluderer den fredelige Ao Siew og Tup Kaek-stranden, hvor det sjelden er mange turister, men rikelig med deilig sand og innbydende vann. På grunn av deres grunne vann og generelt fredelige omgivelser, anses Klong Muang-stranden og nærliggende strender for å være ganske barnevennlige. Det er imidlertid ingen separate barneaktiviteter.
 
Hvis du ikke vil tilbringe hele ferien på den vakre stranden med det krystallklare vannet, som er fristende, er det lett å ta en tur med tuk tuk eller shuttlebuss til for eksempel Ao Nang, det største badestedet i Krabi-provinsen. Her er stort sett alt et turisthjerte kan begjære i form av suvenirbutikker, spisesteder og natteliv med blinkende neonlys. Det er også mulig å leie en av de lokale long-tail-båtene for å besøke en av øyene som Hong Island og Ko Yah Noi i Phang Nga Bays fantastiske skjærgård. Her er det blant annet god mulighet til å dra på eventyrlig snorkling og fredelig kajakkpadling.

Et godt utvalg av spisesteder og hoteller

Selv om Klong Muang fremdeles har mye av den originale landsbyatmosfæren over seg, er det et fint utvalg av spisesteder å velge mellom. Etter en dag ved vannet eller på spennende utflukter, er det gode muligheter for å få ny energi på restaurantene i Klong Muang. De fleste steder tilbyr tradisjonell thailandsk mat, men det finnes også menykort med mer internasjonal karakter. På toppen kommer, for eksempel, Ao Nang med sitt større utvalg innen kort rekkevidde.
 
På samme måte er det nok hoteller og resorts i Klong Muang til at du kan finne et sted som passer dine ønsker og behov. I gjennomsnitt er hotellene i Klong Muang av høyere kvalitet enn i de større badebyene i nærheten, men selv om det er en overvekt av luksushoteller, er det også gode muligheter for å finne budsjettvennlig innkvartering.
 
Å reise til Klong Muang er enkelt, da det bare er ca. 30 minutters kjøretur til Krabi flyplass (til Phuket ca. 2 timer).

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Klong Muang

Populært i Klong Muang

Thailand, Klong Muang
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Klong Muang
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Klong Muang
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi