Reiser til Bodrumhalvøya 

Bodrumhalvøya er en av de vakreste regionene i Tyrkia. Og det er ikke uten grunn at Bodrumhalvøya er tyrkias foretrukne feriereisemål. Bodrumhalvøya har det meste: En sprudlende by med livlig havn, vakre strender, en variert natur og mange små og koselige bukter med en avslappet stemning. 

De mange kilometerne med kystlinje på Bodrumhalvøya bukter seg ned til Egeerhavet. De vakre buktene ligger som perler på en snor og avskilles av steile klipper og skogfylte strekninger. Mange steder har du utsikt til vakre og ofte ubebodde øyer i horisonten, og på kvelden kan du nyte byens lys fra den greske øya Kos, som ligger en time unna med båt fra Bodrum. 

Når du reiser til Bodrumhalvøya med Escapeaway kan du velge å bo i selve Bodrum, hvor det er en sprudlende by med gode resturanter, et stort utvalg av butikker, en hyggelig basar og et livlig nattliv med alt fra små barer med live-musikk til store diskotek. Vi tilbyr også reiser til den lille familievennlige strandbyen, Bitez og til livlige Gümbet med sin gode sandstrand. En av Bodrumhalvøyas vakreste bukter er Torba, hvor vi har valgt ut de beste hotellene til deg. Opplev lokalstemningen og det ukentlige markede i Turgutreis, og nyt den rolige atmosfæren i vakre Gundogan. 

Reiser du med hele familien til Bodrumhalvøya, har vi et stort utvalg av gode hotell med og uten All-Inclusive, og reiser du uten barn har vi også de beste hotellene kun for voksne i vårt program. Vi tilbyr alltid full fleksibilitet på datoer og reiselengde, og du velger selv om du vil bestille ferien din som en samlet pakke inkl. fly og hotell eller selv arrangere transporten og kun bestille ditt feriehus igjennom Escapeaway. 

Få inspirasjon og les mer om reiser til Bodrumhalvøya under eller bruk søkemaskinen til det samme å finn din neste reise til Bodrumhalvøya.

Hotell og feriehus på Bodrumhalvøya 

Hos Escapeaway håndplukker vi nøye de beste hotellene og feriehusene på Bodrumhalvøya. Bl.a. er det helt avgjørende at alle feriehusene og hotellene har gode anmeldelser fra både våre gjester og fra gjester i andre land. 

Bruk søkemaskinen til å finne din neste reise til Bodrumhalvøya med mulighet for avreise fra bl.a. Bergen, Oslo Gardemoen, Oslo/Torp, Stavanger, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Vi finner automatisk nettets beste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker de sammen med utvalgte hotell og feriehus på Bodrumhalvøya. Du kan også velge å bestille transport til ditt feriehus eller en leiebil som står klar til deg på flyplassen. Slik får du den beste starten på ferien. 

Det hele samles automatisk i en pakkereise med reisegaranti, og du er dermed også dekket av pakkereiseloven slik at du får det beste av begge verdner. God tur! 

>> Les alt om hotell på Bodrumhalvøya her

Reiser til Tyrkia

Les mer om Tyrkia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Tyrkia her

Reisemål på Bodrum halvøya

 • Akyarlar
  1 hotell
  Akyarlar er et bevis på at det fremdeles er mulig å finne små, urørte perler på den populære Bodrum-halvøya. Dette lille fiskerleiet har klart å bevare mye av sin opprinnelige sjarm og er et perfekt, avslappet reisemål for par eller familier.
 • Stemningen er mer avslappet i Altinkum enn på mange av de mer berømte feriestedene på Bodrum- halvøya. Dette kombinert med tre gylne sandstrender, mange fasiliteter og spennende restauranter, gir deg ideelle betingelser for å nyte en fantastisk ferie.
 • Bitez
  2 hoteller
  Bitez ligger bare få kilometer fra Bodrum-halvøyas hovedby, men har likevel en innbydende, fredelig atmosføre, som sammen med den lange stranden gjør den lille landsbyen til et ideelt mål for en avslappende badeferie med familien. Her kan du ... slappe av i solen ved det asurblå Middelhavet eller dra på en spennende utflukt på resten av halvøya. Les mer
 • Bodrumhalvøya
  10 hoteller
  Bodrum er et av Tyrkias vakreste reisemål, hvor nytt og gammelt går opp i en høyere enhet. Du kan bruke dagen på å nyte Bodrumhalvøyas beste badestrender eller utforske spennende severdigheter innen du på kvelden utforsker Bodrums rike resturant- ... og nattliv. Les mer
 • Gumbet
  1 hotell
  Gumbet har en av de beste strendene på Bodrum-halvøya og et nattliv som nesten matcher det i den nærliggende hovedbyen. Når du ikke slapper av på den inviterende Blå Flagg-stranden eller slår deg løs på byen, kan du bruke Gumbet som utgangspunkt ... for mange spennende utflukter. Les mer
 • Gundogan
  4 hoteller
  I Gundogan finner du al som har gjort Bodrum til et så populært reisemål med strender av høy kvalitet på en deilige kystlinje. Samtidig er Gundogan en av de mest fredelige byene på halvøya, så stedet er perfekt for deg som gjerne vil unngå det ... livlige nattelivet. Les mer

Populært på Bodrum halvøya

Tyrkia, Bodrum halvøya, Torba
 • Nærmeste flyplass: 36 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Svømmebasseng
Tyrkia, Bodrum halvøya, Bodrumhalvøya
 • Nærmeste flyplass: 43 km
 • Svømmebasseng
 • Internettilgang / WiFi
Tyrkia, Bodrum halvøya, Gundogan
 • Nærmeste flyplass: 50 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Svømmebasseng