Reiser til Florida 

Florida er et perfekt mål for en familieferie i USA, og er pakket med attraksjoner for både store og små, fra romfart og temaparker til natur og strender. Book din reise til Florida med Escapeaway i dag! 

I Orlando kan dere for eksempel glede dere til utrolige spennende dager i fornøyelsesparker av verdensklasse, som Disney World og Universal Studios. Dere vil også på samme tid ha muligheten til å shoppe på de såkalte outlet kjøpesentrene. Lengre mot sør venter det en enestående naturopplevelse i The Everglades, hvor dere har sjansen for å se aligatorer i deres rette element. 

Men Florida er naturligvis mer enn bare fornøyelsesparker. Her kan man både shoppe og nyte godt av merkevarene til en brøkdel av prisene, samt få store naturopplevelser i Evergaldes National Park (berømt for sine aligatorer). Florida er på mange måter et perfekt feriemål med noe for reisende i alle aldre. Det er for eksempel masse av muligheter for å nyte strandlivet ved den brede Miami Beach eller de fine barnevenlige strendene. Det er også en drøss av muligheter for å besøke spennende attraksjoner og severdigheter i løpet av ferien. Og har dere leiebil så kan dere feriere i deres helt egent temp.

Velkommen til USA med Escapeaway. Vi er spesialister på reiser til Florida hvor du bor på håndplukkede hotell på din ferie. Bestill din reise til Florida som en samlet pakke ink. hotellopphold, flyreise, leiebil eller transport. Vil du heller selv arrangere reisen til USA kan du selvfølgelig også bare bestille ditt hotell igjennom Escapeaway.  

>> Les også om reiser til California

Reiser til USA

Les mer om USA og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til USA her

Andre linker

Reisemål i Florida

 • Miami
  50 hoteller
  De fleste av oss forbinder især Miami med pastellfargede art deco-bygninger og lange palmestrender, men Floridas nest største by er også en spennende kulturell smeltedigel. Det kan du oppleve på byens mange gode restauranter og i det fargerike nattelivet.
 • Fort Lauderdale
  18 hoteller
  Opplev Fort Lauderdales spektakulære sandstrender, med den vakre promenaden og utforsk en destinasjon som er leveringsdyktig i form av betagende hoteller, en fascinerende kunstscene, restauranter i verdensklasse og gode shoppingmuligheter.
 • Orlando
  11 hoteller
  Orlando betegnes ofte som "The Theme park capital of the world" og med Disney World, Universal Studios og SeaWorld som de største parkene forstår man godt hvorfor det her er noe for hele familien, ettersom området også har mye annet å fylle dagene med.

Populære hoteller i Florida

USA, Florida, Miami
8,7
Meget bra
1274 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
USA, Florida, Miami
9,1
Fantastisk
2427 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 18 km
 • Nærmeste strand: ca. 450 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
USA, Florida, Miami
8,9
Meget bra
2937 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 150 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Severdigheter

De endeløse strendene og solen som skinner året rundt er Floridas største attraskjon, men vil dere ut på opplevelser i ferien så kommer det noen gode severdigheter under. 

Orlando 

For nyskjerrige barn (og voksne) er det nesten et must å ta en omvei på veien til Orlando for å besøke det imponerende Kennedy Space Center, hvor man blant annet kan komme tett på den pensjonerte romfergen Atlantis. 

Orlando (verdens største lekeplass) er perfekt for hele familien og her står det fornøyelsesparker på programmet. Minimum et par av Disneyworlds 4 temaparker: Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios og Epcot må naturligvis besøkes, og det samme må Universal Studios og Seaworld. Det er et par gode outlets i Orlando, så shopping bør også inngå i programmet. 

Miami

I Miami lokker South Beach med de vakre art deco-bygningene i fine pastelfarger. Her er det flertall av resturanter, tredy kafeer, nattklubber og barer overveldende, så her er det ingen risiko for at man kommer til å kjede seg. Dra til Little Havana, hvor cubanske innvandrere har slått seg ned. Ta også en tur til Coral Gables med de vakre husene, lekre resturanter og innbydende butikker, og til Cocount Grove, som blant annet er kjent for sine fine kunstgallerier. 

Lei deg en bil og begi deg ut på oppdagelsesreise i Florida. Kjører man langs Atlanterhavskysten kommer man nord for Miami først til Fort Lauderdale, der på grunn av byens mange kanaler kalles Amerikas Venezia. Deretter følger det fashionable Palm Beach og Cape Canaveral, hvor rumfergene avsendes fra. Lengre mot nord ligger en liten perle, byen St. Augustine, som ble grunnlagt av spanjolene i 1565 og dermed er en av USAs eldste byer. Her er en utrolig hyggelig, gammel bykjerne, som er fint bevart. 

Floridas skjønne kyst

En helt vidunderlig kyststrekning finner man på vestkysten av Florida ut til den Mexicanske Golf. Her er det fantastiske hvite strender og et hav, som med en gjennomsnitstemperatur på rundt 25 grader inviterer til en dukkert. Hyggelige badebyer ligger som perler på en snor fra det avslappende St. Pete Beach ved Tampabukten over Sarasota, Fort Myers og ned til det stilfulle Naples. Her kan man seile, bade, fiske, dra på utflukt i mangroven i kano og blant annet se manatees, skilpadder og masse fugler. Delfinene boltrer seg i havet og pelikanene styrtdykker etter fisk. Noe helt spesielt er også de utrolige solnedgangene som folk valfarter til strendene for å oppleve. 

Naturopplevelser 

Nede på sørspissen av Florida ligger den store nasjonalparken Everglades, med en enestående flora og fauna. Her er den store attraksjonen alligatorer, som man får på nært hold på en tur med airboat. 

Key West

Turen ned til Key West er en fantastisk opplevelse. Den går fra den sørøstlige spissen av Florida ut over en masse øyer som ligger som perler på en snor, forbundet av 42 broer. Selve Key West er bare 7 km lang og 3 1/2 km bred, så den er lett å oppleve på sykkel (de kan leies overalt). Nyt den avslappende atmosfæren, titt innom butikkene i byens hyggelige gater, sjekk ut Hemingways stamvertshus og besøk den berømte forfatterens hus. Om kvelden nytes solnedgangen på Mallory Square. 

Verdens største Legoland

Legoland Florida ligger i Winter Haven ca 45. minutter med bil fra Orlando. Et område som på veien har et rikt utbytte av store fornøyelsesparker som f.eks. Disneyworld, Seaworld og Harry Potter World, som hvert år besøkes av millioner av turister. Legoland i Florida brer seg over mer enn 600.000 km2 med mer enn 50 festligheter i 10 tematiserende områder. 

Legoland Florida er unik 

Tross de mange konkurrentene byr Legoland, ifølge folkene som står bak, på en unik interaktiv opplevelse for barna, som man ikke finner andre steder. 

Som i de andre Legolandparkene er det Legoklosser som er parkens naturlige møtepunkt. Men parken i Florida har også som det eneste Legoland blant annet en sjø hvor det avholdes vannskishow. 

Slik booker du reisen til Florida 

De 2 største flyplassene er Miami International Airport og Orlando International Airport - begge beflys av mange av de store europeiske flyselskapene og av en lang rekke amerikanske. Du kan i skrivende stund bla. også fly direkte til Florida med Norwegian. 

Tast inn dine ferieønsker i søkemaskinen og finn enkelt en fleksibel reise til Florida, som passer til deg og dine planer.

Velg mellom avreise fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand - vi søker etter billige flybilletter fra alle flyselskaper og kombinerer med utvalgte hoteller i Florida, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkereise, som er sikret av Reisegarantifondet, til nettets beste pris. Hideaways AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti. 

>> Les også om reiser til New York